31 Ağustos 2023 17:31

2011 yılında almış olduğum ve bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadığım Profilo marka buzdolabı soğutmadığı için 25.08.2023 tarihinde yetkili servisi aradım ve servis kaydı oluşturdum. Ertesi gün saat 10:00 -12:00 arası yetkili servisten geleceklerini söylediler. Ertesi gün oldu saat 12:00 oldu kimse gelmedi. Servisi tekrar aradığımda kaydınızın olmadığını söyledi. Sonra saat 12:30 gibi servis geldi. Buzdolabına baktı ve direk kartının yandığını söyledi. Bende emin misiniz diye ısrarla sordum. Evet beyefendi dedi. Peki fiyatı ne kadar dedim. 8450+Hizmet bedeli toplam 8950TL dedi. Tamam dedim ve sonra devam ettim. Bak başka sorun çıkmaz değil mi ( gaz, fan) gibi arızalar. Yok beyefendi dedi. Tamam o zaman 2500 TL verdim. 27.08.2023 tarihinde kart geldi ve kartı taktı sonra geri kalan parayı da verdim. 8-24 saat bekleyin dedi soğutma işlemi gerçekleşecek dedi ve gitti. Bir gün bekledik ve soğutmadığını görünce tekrar servisi aradık. 28.08.2023 tarihinde servis elemanı tekrar geldi ve kartın uyumlu olmadığını söyledi ve yeni kart taktı. Bu defa tamam dedi yine bir gün bekledik. 29.08.2023 tarihinde buzdolabının soğutmadığını görünce tekrar aradık servisi bu defa Farklı bir servis elemanını 30.08.2023 tarihinde gönderdiler. Yeni servis elemanı fanın çalışmadığını ve değiştirilmesini söyledi. Tamam dedim değiştirelim. Ek ücret vermem dedim tamam dedi ve ertesi gün için geleceğini söyledi. Bu işin daha da uzayacağını düşündüğüm için akşam gidip Siemens bayisinden yeni buzdolabı aldım. 31.08.2023 tarihinde yeni buzdolabı geldi. Eski buzdolabı için geleceğini söyleyen servis elemanı henüz gelmedi. Şimdi soruyorum Profilo'ya, böyle yetkisiz ve iş bilmez kişileri neden çalıştırıyor ve bizlerin mağdur olmasına neden oluyor?

31 Ağustos 2023 17:33 (Şikayetten 2 dakika sonra)

02 Eylül 2023 20:09

01.09.2023 Tarihinde gelip fanı değiştireceğini söyleyen servis elemanı gelip yanlış fanı getirdiğini ve uygun olmadığını söyledi. Nasıl yanlış diye sorduğumda bu dolabın modeline göre fanı getirdiğini söyledi. Peki şimdi ne olacak dedim. Bana bugün (02.09.2023) için tekrar uygun olan fanı getireceğini söyledi. Ancak şimdiye kadar (saat:20:06 ) gelen olmadı. Bekliyoruz Profilo yetkili servisinizi. Bu işin sonu nereye varır, ne zaman ve nasıl çözülür bilmiyorum...

15 Eylül 2023 17:12

04.09.2023 tarihinde servis yetkilisi geldi ve fanı değiştirdi. Buzdolabı çalıştı ve soğutmaya başladı. Şimdi soruyorum. Eğer sorun fan ise kartı neden değiştiniz ve 8450 niçin aldınız.🤔

Önder sonuçtan hiç memnun değil

Önder
19 Ağustos 2024 11:37
Aliihsan sonuçtan çok memnun

Aliihsan
19 Şubat 2025 17:02
"Profilo Çağrı Merkezi Çalışanlarına Şeflere Müdürlere Herkese Ayrı Ayrı Çok Çok Çok Teşekkür Ediyorum İyi Çalışmalar Diliyorum Allah'a Emanet Olun."

Özcan
28 Haziran 2024 22:11
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
25 Temmuz 2023 20:44
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Bir Yıl Dolmadan Arızalanan Buzdolabı Ve Çözümsüz Servis Süreci

Semra