Mustafa sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2023 20:41
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Sorun için iletişime geçen Esra hanıma teşekkür ederim. Arızalı olduğu düşünülen parça eski parçam ile değişip arızalı olan parça değişti sorun düzeldi.”

Profilo marka BD3046W30UN model buzdolabımızın normal bölümü soğutmama sorunu nedeniyle yetkili servis talebinde bulundum. Gelen teknisyen fanın arızalı olduğunu belirterek değişim yapılması gerektiğini söyledi. 2820 TL karşılığında değişim gerçekleştirildi ancak ilk şikayetimiz giderilmediği gibi gereksiz yere ücret ödemiş olduk. Tekrar kayıt açarak servis talebinde bulundum ve sorunumuzun çözülmediğini ifade ettim. Servisteki personel, bugün gelemeyeceklerini, buzdolabını 2 gün kullanmamız gerektiğini ve iç kısımdaki buzun erimesi gerektiğini ifade etti. Ancak bu işlemleri zaten gerçekleştirdiğimizi ve hiçbir iyileşme olmadığını belirttik. Profilo'ya şikayet kaydı oluşturdum ve yetkili bir temsilci tarafından geri dönüş yapıldı. Sorunumu anlattım ve 1 gün sonra iletişime geçeceklerini söylediler. Ancak daha sonra herhangi bir dönüş alamadım. Cihazın garanti kapsamı dışında olmasından dolayı, evde bir haftadır bozulan yiyeceklerimiz olduğu için cihazı kendim inceledim ve arızanın sıcaklık damper termostatından kaynaklandığını fark ettim. Servise tekrar kayıt açtım fakat kimse geri dönüş yapmadı. Sağlam olan parçanın gereksiz yere yenisiyle değiştirildiğini düşünüyorum. Yetkili servisin durumu anlamaması durumunda neden güven duyarak yetkili servisi çağırdığımı sorguluyorum. Tüm beyaz eşyalarım Profilo marka olmasına rağmen artık güvenim kalmadı.

26 Aralık 2023 10:43 (Şikayetten 14 saat sonra)

04 Ocak 2024 11:12

Bilgehan
19 Ağustos 2025 17:47

Ramazan
31 Ağustos 2023 17:31
Profilo Buzdolabı Soğutmuyor Ve Servis Bunun Çözemiyor.
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek

Menderes
07 Ağustos 2025 13:37
yanlis-servis-magduriyeti-yuksek-fiyat-ve-yetkisiz-mudahale-2.pdf
yanlis-servis-magduriyeti-yuksek-fiyat-ve-yetkisiz-mudahale-1.pdf
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Bir Yıl Dolmadan Arızalanan Buzdolabı Ve Çözümsüz Servis Süreci

Semra