Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Kapak Paslanması

Profilo Buzdolabı Kapak Paslanması
Erdoğan
12 Şubat 2024 12:08

Merhaba, ben altı yıl önce Profilo marka bir buzdolabı aldım. Kapak altından paslanmalar başladı. Bu problemle ilgili müşteri hizmetlerini aradım ve inceleme için servis yönlendirildi. Servis geldiğinde bana garantinin bittiğini söyledi. Ben zaten garantinin bittiğini müşteri hizmetlerine belirtmiştim. Neden bana servis gönderdiniz ki? Ayrıca 475 TL ücret ödedim. Bu çürümenin nedenini sorduğumda bana kullanımdan kaynaklı olabileceğini söylediler. Sanki kapağı açıp kapatmaktan başka nasıl bir kullanım yapılabilir ki, anlamadım. Ortam nemli de değil. Aynı mutfakta on yıllık bir kombim var, çürüme yok. Bulaşık makinesi de var, onda da çürüme yok. Sadece buzdolabında çürüme var. Buzdolabının kapağının ücretsiz değişimini talep ediyorum ve servis için yaptığım ödemeyi geri istiyorum.

12 Şubat 2024 13:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

Tuba
Tuba

Ben de iki yıl önce aldığım buzdolabı kapağının alt ve üst bölümü boya atmaya başladı oysaki Profilo'ya güvenerek aldığım buzdolabı bil hayal kırıklığı oldu lütfen yardımcı olur musunuz dolabın kapağı ücret alınmadan bu sorunu çözmenizi istiyorum

Bektaş sonuçtan hiç memnun değil

Bektaş
08 Eylül 2023 15:37
Profilo Beyaz Eşya Üretim Kaynaklı Kapak Çürümesi
Bener sonuçtan hiç memnun değil

Bener
15 Temmuz 2023 22:33
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
10 Şubat 2024 18:24