Derin sonuçtan memnun

Bilecik Bozüyük Profilo Mağazası Yalanları!

Bilecik Bozüyük Profilo Mağazası Yalanları!
27 Nisan 2024 17:10

Geçen hafta Profilo bayisinden kurutma aldık. Almadan önce de başka mağazaları gezdik. Tüm yetkililer çamaşır makinesinin üstüne kurulacaksa çamaşır makinesiyle aynı marka olması gerekir demişti. Profilo bayisinde ki satış danışmanı kadın bize bu durumun kullandığımız çamaşır makinesinin garantisi bitmiş ise geçerli olmadığını kurulabileceğini hatta kendisininde bu şekilde kullandığını söyledi defalarca sorup doğrulatmama rağmen. Bugün kurulum için servis geldi ve kuramayı aynı marka değil dediler bayiyi aradık elemanın işe yeni girdiğini söyleyip biz böyle demedik dediler. Satış yapılana kadar olur efendim tabi efendim paket açıldıktan sonra kendilerini yalanladılar. Makine kaldı ortalıkta.

27 Nisan 2024 17:38

Sizinle ilgilenen ben değildim ilgilenen arkadaş yeni işe başladı diyen bayana söylüyorum. Madem bizimle ilgilenen hanım işe yeni başladı bilgisi yok ya da yetersiz, neden makineyle ilgili bilgisi olmayan birini satış anlaşması yapana kadar ilgilenmesi için yönlendirdiniz? Siz o arada ne yapıyordunuz neden saha sonra gelip bilgilendirme yapmadınız? Defaatle sorduk biz çamaşır makinemiz başka marka kurulmadığını biliyoruz diye ısrarla benimde çamaşır ve kurutma makinem farklı garantisi bittiği için sorun değil servis kurulum yapıyor dedi. Mağazanın çalışanı böyle söylemese kurulmayacak makineyi neden alalım. Çözüm öneriniz nedir bu nasıl bir iş ahlakı!?

27 Nisan 2024 19:05 (Şikayetten 1 saat sonra)

28 Mayıs 2024 18:29

Bugün Profilo tarafından özür amaçlı bir hediye aldım, markanın mağaza müşteri temsilcisi yüzünden yaşanan bir durumu kabul edip özür dilemesi benim için çok yeterli. Ben de teşekkür ediyorum

İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Küçük Evde Kurulum Sorunu: Profilo'dan Beklenmeyen Yanıt

İlkay
15 Ekim 2024 22:08

Pelin
21 Eylül 2023 09:46
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
27 Mart 2024 12:04
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Flex Bakım Sözleşmesiyle Verilen Hizmet Yerine Getirilmedi, Mağdur Edildik

Yunus