Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Ve Bezdiren Rötarlar

Pegasus Ve Bezdiren Rötarlar
16 Temmuz 2024 00:57

Pegasus 14 Temmuz İzmir-İstanbul 21.40 uçağı 3 kere azar azar sureyi arttırarak toplamda 105 dakika rötar yaptı. İstanbul'dan kalkacak yurt dışı uçağımı kaçırmamak için başka bir havayolundan apar topar başka bir bilet aldım. Ücret iadesi talebinde bulundum, bekliyorum. Şu anda dönüş uçağım 16 Temmuz 3.05 Kuveyt-İstanbul uçağımın 50 dakika rötar haberini aldım. Pegasus gerçekten yolcuların haklarını hiçe sayan, her uçuşta yaptığı rötarlarla canımızdan bezdiren bir havayolu oldu.

18 Temmuz 2024 08:17

Pegasus ücret iadesi yapmayacağını belirtti. Biz yolcularımız için gerekenleri yapıyoruz, başka havayolundan bilet almak sizin yapacağınız istir dediler. Gerekenlerin ne olduğunu bu sene 2 kere ailemle bizzat yaşadım. Gecikmelerden dolayı sonraki uçağı kaçırınca şehir merkezinden çok uzakta bir otele götürüp bir sonraki uçağa kadar geceyi orada geçirmek zorunda kalıyorsunuz. Bunu bu sene 3. Kez yasamak istemediğim için ben de kendi önlemimi aldım. Pegasus'u ücret iadesi yapmadığı için kınıyorum. Bir daha kesinlikle aktarmalı uçuşlarda Pegasus kullanmayacağım.

Halil
01 Ağustos 2023 14:05
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 13:48
Tansu sonuçtan hiç memnun değil

Tansu
03 Kasım 2023 09:47

Hakan
25 Temmuz 2025 02:48
pegasus-rotarlari-ve-magduriyet-parami-istiyorum-1.jpg
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
31 Ağustos 2023 17:03