Samsung Ve Media Markt Hasar Verdikleri Ürünü Kabul Etmiyorlar!

26 Şubat 2024 16:09

25 Şubat 2024 17:16

20 Aralık 2023 tarihinde Media Markt Ankara Optimum şubesinden Samsung Galaxy tab9 marka tablet satın aldım.

Tabletin ekranında beyaz bir buğu olduğu için 14.01.2024 tarihinde tableti Media Markt şubesine götürüp müşteri hizmetlerine teslim ettim. Teslim aldıklarında tablet ile ilgili şikayetlerimi yazıp ürünün fiziksel olarak yeni ve hasarsız olarak not düşüldü ve resimleri çekilip teslim alındı.

Ürün Samsun yetkili servisi olan destech bilişime gönderildi. Servis tarafından aradığımda tabletin kasasının eğri ve darbeli olduğu bildirilip kasa değişim ücreti olarak 4.700 civarında bir ücret talep edildi.

Tabletimin tamir edilmeden geri gönderilmesini istedim.

Tabletim 28.01.2024 tarihinde media markta geldi. Müşteri temsilcisi tabletimi teslim etmek üzere cihazı getirdi. Kutusundan müşteri temsilcisi ile birlikte çıkardım. Müşteri temsilcisi ile tablete bakarken tabletin kenarında düşmeye bağlı olarak eziklik olduğunu fark ettik.

Cihazı teslim almadan tekrar servise gönderilmesini veya media marktın ücret iadesi yapması için müşteri hizmetlerine teslim ettim.

Müşteri hizmetleri görevlisi tabletin resimlerini çekerek tableti teslim aldı. Tablet tekrar servise gitti. Servisi aradığımda tabletin ilk gönderildiğinde kendilerine hasarlı olarak geldiğini ve kasa değişim ücreti olarak 5.300 TL ücret talep etti.

Tadilatının yapılmadan media markta iade edilmesini istedim. Media Markt ise bana hiçbir çözüm yolu göstermeden Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne gitmemi söylüyor.

Kısaca tabletim Media Markt veya sevkiyat halinde veya servis düşürüp hasar vermiş. Ancak kimse bunu kabul etmiyor. Sağlam verdiğim cihaz hasarlı olarak bana veriliyor.

Musa
Musa
25 Şubat 2024 17:31

Ürünüm hasar görmüş

26 Şubat 2024 16:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Musa D. “Samsung Ve Media Markt Hasar Verdikleri Ürünü Kabul Etmiyorlar!” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

28 Şubat 2024 11:15

Merhaba Musa D. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240228-000790 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

21 Mart 2024 10:13

Sıfır Telefonumda Başkasına Ait Hesaplar Ve Virüs Şüphesi

09 Aralık 2025 15:15
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt’ta Alınan Telefonun Servis Sonrası Çizilen Ekranı İçin Ücretsiz Onarım Talebi

07 Mart 12:14
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Aldığım Akıllı Telefonun Donanımsal Arızası, Değişim Talebim Reddedildi

02 Mart 23:31
Tüm Media Markt Değişim Şikayetlerini Gör