Beyza sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 17:27

9 gün önce Forum Aydın'daki Media Markt şubesinden Samsung Galaxy TAB S9 FE tablet aldık ve alırken iki yıllık kasko yaptırdık. Dün tabletimi kutusunda kütüphaneye götürüyordum. Daha sonra tabletin kutusunu açtığımda S Pen'imi kırık bir şekilde buldum. Media Markt’la iletişime geçtik ve ürünümün kaskosu olduğunu ve benden kaynaklanmayan bir durumda kırıldığını söyledim. Bana mağazaya gitmemi söylediler. Şu anda Ankara'da bulunduğum için Media Markt'ın Nata Vega şubesine geldim ve oradakiler de orada bana müşteri hizmetlerini aratıp S Pen'in kaskoya dahil olup olmadığını sormamı istediler ve müşteri hizmetleri bana kalemimin kaskoya dahil olmadığını söyledi. Ve görevliler ise başka bir teknik servise götürerek teste sokmamı ve eğer benden kaynaklanan bir durum ise karşılığında kalemi tamir ettirmemi söylediler. Fakat bana bu kaskoyu yaptırırken sorduğumda her türlü çalınma, su kaçması veya kırılma durumunda ürünün değişimini yapılabileceğini söylediler ve değişim olmazsa ürünün belli bir miktarını ödemesini geri yapabileceklerini söylediler. Şu anda bana ek ücret vererek kalemimi tamir ettirmemi söylüyorlar. Ben bu kaskoyu o zaman neden yaptırdım? S Pen'imin tamirinin veya değişiminin yapılmasını rica ediyorum.

02 Ağustos 2024 17:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Beyza C. “Media Markt Kasko Sorunu Kırık S Pen” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

02 Ağustos 2024 23:35

Umarım olumlu bir dönüş alırım teşekkür ederim

03 Ağustos 2024 13:37

Beni yönlendirdikleri yetkili servis bizimle alakası yok sizi çok yanlış yönlendirmişler, kaleminiz tamir edilemez diyor yine müşteri hizmetlerini arıyorum sürekli başka birime aktarıyor. Ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Media Markt çalışanları kaskoyu satarken binbir lafla satıyor icraate gelince yok alırken özellikle sordum kalem kırılırsa veya kaleme su kaçarsa kaskoya dahil mi diye tabi tabi her şey dahil diyerek sattılar. Kalemimin değişimini talep ediyorum olumlu bir dönüş alamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Ben bu işin peşini bırakmam.

06 Ağustos 2024 17:28

Miraç

Bir de tableti açtığınızda mı s pen kırık durumdaydı acaba?

Beyza

Hayır ürünü kutusunda taşırken kırıldı ilk aldığımı soruyorsanız sorun yoktu

Miraç

Merhaba son durum nedir? Ben de tablet almayı düşünüyorum fakat nereden alsam bilmiyorum gerçekten. Bu tarz durumlarla karşılaşmak istemiyorum hiç

Beyza

Kalemimin değişimini yapmadılar ve ekstra kalem alsam onun için kampanya bile yapamayacaklarını söylediler

04 Şubat 2024 18:11
Media Markt'in Kasko Mağduriyeti Ve Pişmanlık (kimse Yaptırmasın)
Media Markt'in Kasko Mağduriyeti Ve Pişmanlık (kimse Yaptırmasın)
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 17:36
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2025 16:43

Media Markt Kategorileri