Ali sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 22:19

Merhabalar Mavi Jeans firmasından belirli dönemlerde alis veriş yapıyorum. İzmir Forum Bornova Mavi jeansten ten aldığım kot pantolonumun astar kısmi asindi ve bir arkadaşım Mavi Jeans müşteri memnuniyetine önem veriyor. Bende de aynı sorun oldu. Götürdüğümde değişim yapıldı diye uyarınca aldığım yere gittim ve durumu bildirdim. Ancak tarihi ve fişi bulamadığım için üzerinde mavi markasi olan ürünüm kabul edilmedi. Bu kotu ben kendim imal etmedim kimse de yıllarca fiş fatura saklayamaz. Kasadaki bayan 2 yıl garanti suresi olduğunu söyledi fakat bunu ben urunu alırken kimse beyan etmedi. Müşteri memnuniyeti adına değişim yapılmasını istiyorum. Burada önemli olan tutarı değil istersem paramla yeniden alırım fakat firmanızın müşterilere verdiği önemin bir göstergesi olarak düşünüyorum. Aksi halde bir müşterinizi kaybedeceksiniz.

27 Nisan 2024 09:41 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Ali Rıza A., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

29 Nisan 2024 10:44

Sayın Ali Rıza A., Konuyla ilgili olarak sizleri bize vermiş olduğunuz numaradan aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bilmenizi isteriz. Size ulaşabileceğimiz farkı bir telefon numaranızı gönderebilirseniz sizinle hemen iletişime geçmek ve detaylı görüşmek isteriz. Saygılarımızla,

30 Nisan 2024 19:33

Merhaba aynı numarayı tekrar arayabilirsiniz duymamış olabilirim. SMS veya e mail de gönderebilirsiniz.

30 Nisan 2024 19:36

Merhaba telefonum aynı mail yolu ile de ulaşılabilir. Firma aradıkları iletti ancak duymadım sanırım

03 Mayıs 2024 12:19

Merhaba 1 hafta oldu hala kimseyle konuşamadım. Çözüm bekliyorum.

05 Mayıs 2024 18:17

Merhaba Mavi yetkilisi telefonunuzu hala bekliyorum. Bir keresinde Amerika da Newyokta Macy's AVM ye uğramıştım ve gitmişken Lev'is marka kot almak istiyordum. Reyonda Mavi Jeans leri görmüştüm daha yüksek fiyata satılıyordu. Turk markasi olarak gurur duydum ve vazgeçip Mavi almıştım. Bunu tercih etmemin sebebi Turk markasi olması ve buralarda bile satılıyor ise kalite ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar sanırım diye o günden sonra mavi ye bak8s açım degismisti. Fakat artık yaşadığım durumlardan sonra düşüncem değişti. Aranmıyorum ve sorunum var diye kaç defa yazdım lütfen aşınmış kot pantolonunuzu alin ve değiştirin. Üzerinde markanız yer alıyor benim sorunuma benzer bu sitede kaç kisi var ona da bakin.

Harun sonuçtan çok memnun

Harun
10 Şubat 2025 10:01
"Mavi müşteri hizmetlerinde görevli Elif hanım bu süreçte ilgisi için çok teşekkür ederim"
Cahit sonuçtan hiç memnun değil

Cahit
22 Eylül 2023 09:57
Aytaç sonuçtan çok memnun

Aytaç
13 Kasım 2023 15:09
"Müşteri ilişkilerinden geri dönüş yapılıp problemim çözülmüştür teşekkür ediyorum"
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
15 Kasım 2024 21:36