Faruk sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 14:47

Kumtel firmasının web sitesinden alışveriş yaptım, ertesi gün kontrol ettiğimde siparişimin ödeme için bekleniyor aşamasında olduğunu gördüm. Müşteri temsilcisini arayıp ödemenin yapıldığını banka mobil uygulamasına ait ekran görüntüleriyle ilettim.

Kendileri sistemlerinde sorun olduğunu ve siparişimin dahi gözükmediğini söylediler. Kendi hesabım üzerinden sipariş bilgilerimin ekran görüntüsünü de ilettim.

Bankanın bazen ödeme yapmadığını söyleyip bankamla görüşmemi istediler. Banka işlemde herhangi bir sorun olmadığını ödemenin yapılıp muhasebeleştirildiğini iletti.

8-9 gündür aramama rağmen ne dönüş yapıyorlar ne de çözüm buluyorlar.

Ek'e ilgili görselleri de koyuyorum.

Sisteminizdeki sorunlardan dolayı müşteriyi bu şekilde mağdur etmenizden dolayı sizi kınıyorum.

07 Haziran 2024 15:07 (Şikayetten 20 dakika sonra)
10 Haziran 2024 12:19

7 Haziran'da otomatik cevapla "Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz" demenize rağmen 10 Haziran saat 12:15 itibariyle arayan soran bulunmamakta. Cidden bu kadar zor mu? Altı üstü sisteminizi ve hesabınızı kontrol edip bana bir dönüş yapacaksınız. Ya kusura bakmayın gecikmeli olarak ürünlerinizi gönderiyoruz ya da al kardeşim paranı başka bir markaya yönel diyeceksiniz.

25 Haziran 2024 17:05

Bir ay oldu Kumtel bir kez aramadı. Ürün gelmedi, ödeme yaptım iadede yapmadılar. Bindik bir alamete gidiyoruz bir yerlere...

Sevinç

Bende Kumtel ankastre set almayı düşünüyordum. Kullanıcı yorum ve şikayetlerini inceliyorum. Firmanın resmi sitesinden alışveriş yapınca yaşanan durum, Kumtel'e olma düşüncemi tekrar sorgulattı. Parasını ödeyip, ürünü teslim alamamak, muhatap bulamamak çok üzücü.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Siparişim Ortada Yok

16 Mayıs 2024 13:58