Kumtel Tezgah Üstü Ocağıyla İlgili Sorunlarım

Kumtel Tezgah Üstü Ocağıyla İlgili Sorunlarım
04 Ekim 2023 09:22

Kumtel markasının tezgah üstü ocağını aldım. Ancak kurulumdan bu yana sürekli sorun yaşıyorum. Ocağım anormal bir şekilde yanıyor, patlatma yapıyor ve çok fazla ses çıkarıyor. Servis elemanı bunun düzeleceğini iddia etti ancak tabii ki düzelmedi. Defalarca aramama rağmen servise zar zor ulaşabildim ve servis elemanı uğraşmasına rağmen sorunu çözemedi ve parça siparişi verilmesi gerektiğini söyledi. Bu süreçte parçanın gelmesini bekledim ve 1 hafta boyunca parça gelmedi.

Kumtel'in Kayseri'de üretim yaptığını düşünürsek ve ben de Kayseri'de yaşıyorsam, parçanın 1 haftada gelmemesi gerçekten düşündürücü. Bu arada kısa bir Antalya seyahati yaparken servis beni aradı ancak evde olmadığımız için gelmedi. Sonradan öğrendim ki, arıza kendiliğinden ortadan kalkmış. Tekrar defalarca aramama rağmen 3 gün önce servise ulaşabildim ve eğer geleceklerse servis elemanı gelecekmiş. Müşteri hizmetleri ve alım sonrası servis hizmeti gerçekten çok kötü.

Hayatımda bu kadar kötü bir firma görmedim. Ürünlerinin kalitesi kendileri gibi kalitesiz.

04 Ekim 2023 10:50 (Şikayetten 1 saat sonra)
04 Ekim 2023 11:16

Bu verdiğiniz whatusp numarasından da size yazdım ama kapı duvar kimsenin cevap verdiği yok. Zaten müşteri hizmetleri numaranızdan size ulaşmak imkansızdan biraz eksik 4 kez arayıp kimseye ulaşamadık. İnşallah üzerine düşeni yaparda mağduriyet giderirsiniz.

Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
27 Nisan 2024 13:16
Başar sonuçtan hiç memnun değil

Başar
21 Mayıs 2025 18:25