Kumtel Müşteri Temsilcisi Bağlanma

23 Haziran 2024 03:47428

Ya Allah aşkına, kaç defadır arıyorum, müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Biraz insaf, bizim de işimiz gücümüz var. Sanki siz tek mi çalışıyorsunuz? Evleneceğim, zamanım yok. 27.06.2024 tarihine randevu oluşturulsun lütfen. Arıyorum, Kumtel yetkili servisine bir türlü bağlanamıyorum. Temsilciye ulaşın. Lütfen Perşembe gününe yardımcı olun.

27 Haziran 2024 16:30

Servis yetkilisi geldi bana zorla mal satmaya çalışıyor benden 3 bin lira para istiyor Kumtel anlaşmış onlarla ama ben onlardan almak zorunda olduğumu söylüyor bana voltaj koruyucu alacağım diyorum digital olmazsa olmaz diyor Elektrikçi de digital olmayan 150 lira digital olan 800 lira zorla aldırmaya çalışıyor buna bir çözüm bulunsun ben digital almak istemiyorum o durumum yok belki almak zorunda bırakıyor

24 Haziran 2024 08:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz ,Ekrem K. Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle Whatsapp hattı kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Kumtel ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

Ekrem
24 Haziran 2024 12:33

Teşekkür ederim lütfen ilgilenin Perşembe günü servis gelirse montaj için çok mutlu olurum sağ olun ilginiz için

14 Mayıs 2025 14:35

Kumtel müşteri hizmetleri neden var zaten bakmıyorlar telefona hiç olmasın daha iyi 3 gündür bağlanmaya çalışıyorum asla bağlanılmıyor

12 Mayıs 2025 13:27

Kumtel set aldım taktırmak için arıyorum 10 defa aradım müşteri temsilcisine bağlanıyorum

16 Mayıs 2024 11:001.617

Almış olduğum Kumtel ankastre setin kurulumu için 07.05.2024 tarihinde kurulum servisini arayarak kurulumun sağlanması a...

1 Destek

Yetkili Servise Ulaşılamıyor, Montaj Gecikiyor!

30 Mayıs 2025 14:33516

Sabahtan beri Kumtel yetkili servisine ulaşmaya çalışıyorum. Evlenmeme çok az kaldı, bir an önce montajın yapılması gere...

Yetkili Servise Ulaşılamıyor, Montaj Gecikiyor!

Tümünü Gör
Kumtel Ocak Gözlerindeki Mağduriyet

Kumtel OcakGözlerindeki Mağduriyet

Ebru
Kumtel Fırın Sıkıntısı!

Kumtel FırınSıkıntısı!

Ali
Kumtel Hamur Yoğurma Makinesi Arızası!

Kumtel HamurYoğurma Makinesi Arızası!

Peren
Kumtel Fırın Ateşleme Düğmesi Ve Kendiliğinden Düğme Atma Problemi

Kumtel FırınAteşleme Düğmesi Ve Kendiliğinden Düğme Atma Problemi

Yns
Kumtel Turbo Fırınımın Pervanesi Yok!

Kumtel TurboFırınımın Pervanesi Yok!

Zeynep

Öne ÇıkanKonular