Kumtel Fırın Aşırı Isınma Buhar Kaçırma

Neslihan
19 Temmuz 2023 20:23

Hepsiburada üzerinden becen house isimli satıcıdan Kumtel fırın aldım. Fırın buhar kaçırıyordu üçüncü gelen servis contayı değiştirdi ve neredeyse beni suçlu çıkardı. Ankastre fırının konulduğu yerde boşluk yetersizmiş. Her ne hikmetse apartmandaki dairelerde aynı boşluğa konulan ankastre fırınlar sorun çıkarmıyorken benimki çıkarıyor. Conta değiştiğinde sorun azaldı ama çözülmedi. Fırının dijital kısmı ve düğmeler aşırı ısınıyor dolaplar terleme yapıyor. Bir önceki fırınımı aynı dolapta kullanırken hiç sorun yaşamıyordum. Servis iade veya değişim raporu vermiyor ama sorunu da çözmüyor. Satıcı ısrarla servis raporu istiyor. Ürünü geri yollayacağım ama beni geri dönmesinden endişeliyim.

19 Temmuz 2023 19:49

Hepsiburada üzerinden becen house isimli satıcıdan dijital Kumtel fırın aldım. Fırın geldiğinden beri sorun yaşıyorum. Kulunda çizikler vardı ve soketi çıkmıştı. İlk kurulum yapan arkadaş sağ olsun ilgilendi. Sonra firini çalıştırdığımda aşırı şekilde buhar kaçırdığını ve isindigini fark edip servis çağırdım. Üçüncü gelen servis contayı değiştirdi ve test etmeden gidiyordu resmen zorla test ettirdim. Vakti yokmuş. Benim her gün evde servis bekleyecek vaktim var gibi. Sonra gittikten hemen sonra fırın tekrar buhar kaçırmaya başladı. Aşırı ısınıyor dijital kısıma dokunulmuyor düğmeler yanıyor. Bir de beni suçlu çıkardı. Ankastre boşluğu yanlismis. Aynı binada aynı dolaba konulan fırınlar sorun çıkarmıyor benimki çıkarıyor. Derdimi anlatmama dahi imkan yok. Fırı i yerinden çıkarıp yerde çalıştırdığımda da aynı sorunu yaşadığımı anlatmaya çalışsam da yok anlamadı. Kendisinin müşterilere yaklaşımı berbat. Muhtemelen son care sosyal medya hesaplarımda hem hepsiburdayi hem Kumtel'i etiketleyerek cozecegim. Servis değişim raporu vermiyor satıcı illa rapor istiyor. 14 gün önce aldığım urunu sürekli tamir ettiriyorum

Ek
20 Temmuz 2023 07:45 (Şikayetten 11 saat sonra)

Kumtel Ankastre Fırın Sorunu: Mutfakta Isı Ve Buhar Problemi

Ayşe
03 Ocak 2025 21:34
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
13 Ağustos 2023 10:23

Kumtel Fırınla Gelen Hayal Kırıklığı

Nihal
01 Kasım 2024 22:33
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Seti: Çözüm Yerine Sorun Yaratıyor

13 Mart 2025 14:45