Kumtel Ankastre Fırın Buharı Mutfak Dolabımı Kabarttı!

02 Eylül 2023 11:07

Kumtel marka ankastre fırın aldım geçen yıl Mayıs-Haziran ayı gibi. İlk zamanlarda anlamadık ama sonradan fark ettik ki evimiz için yeni yaptırdığımız mutfak dolabına buhar verip ıslatıyor. Fırının içinde bulunduğu dolap üzerindeki kapaklar kabardı. Tarafımızda görseller mevcuttur. Şikayetvar sitesi üzerinden baktığımızda Kumtel fırınların bu şekilde buhar verip dolaba zarar verdiği ve yeni ürünle değişimi yapılarak sorunun bir şekilde çözüme ulaştırıldığını gördük. Şimdi fark ediyoruz ki fırın her çalıştığında kapaklar üzeri garip biçimde ıslanıyor. Silmek asla çözüm değil. Fırının böyle bir sorunu olduğunu bilseydik inan satın almazdık. Kabaran mutfak dolabı kapaklarını her gördüğümüzde çok üzülüyoruz. Bu konuyla alakalı olarak mağduriyetimizin giderilmesini rica ediyoruz. Özellikle yerli üretim ürün almaya dikkat ediyoruz. Kumtel gibi yerli olan bu markanın yerliliğini kanıtlayarak ve mağduriyetimizi çözeceğine inanıyoruz. Lütfen bu güvenimiz boşa çıkmasın. Fırınımızın yenisiyle değiştirilmesini talep ediyoruz. İyi çalışmalar dileriz.

02 Eylül 2023 14:56 (Şikayetten 3 saat sonra)
05 Eylül 2023 22:39

Halen tarafımıza hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Ne zaman ulaşacaklar bekliyoruz

11 Kasım 2023 18:12

Merhaba, Kumtel yetkilileri şikayetimin üzerinden 2 ay geçti halen hiçbir şekilde tarafıma bilgi verilmiş değil. Konuyla alakalı ciddi sorun yaşıyorum. Dolabım kabardı. Çözüm bekliyorum

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
25 Mart 2024 08:42

19 Şubat 2024 14:30
Kumtel Ankastre Fırın Paslanma Sorunu İnanılır Gibi Değil.
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
23 Mayıs 2024 10:56
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
05 Ağustos 2024 01:44
Kumtel Fırın Isı Ve Su Kaçırma Sorunu. Mobilyalarıma Akan Suyun Zararı
Solmaz sonuçtan hiç memnun değil

Solmaz
25 Eylül 2024 02:47