Zeliha sonuçtan çok memnun

Kelebek Mobilya Martha Yemek Masası Mağduriyeti

Kelebek Mobilya Martha Yemek Masası Mağduriyeti
07 Temmuz 2023 16:25

14.05.2023'de aldığımız Martha Yemek Masası 4 sandalye 45 günlük teslim süresi var demelerine rağmen 05.07.2023'te bizim aramamızla 06.07.2023'de saat 16.00 'da gelip kurulumunun yapılacağı söylendi. Lojistik firmasından gelen kişiler masanın bacaklarını 2 saat uğraşıp monte edememeleri yanında fabrikadan ürünlerin yanlış gönderildiğini kırık olduğunu (oysa kendisi takmaya çalışırken kırmıştır) yapamadan eşimin Yapan bilen bir arkadaşınızı yönlendirin demeleri ile evden ayrılmışlardır. Ürünü aldığımız Yenibosna Kelebek Mağazası çalışanı ile konuşmaya çalışsak ise de yapabileceği bir şey olmadığını yetkililere ulaşamadığını Mağaza Müdürünün tatilde olduğunu onu rahatsız etmek istemediğini beyan etmiştir. Biz mail yolu ile infokelebek.com adresine mail gönderdik (sabah 8:30'da çağrı atıp size ulaşamadık dediler).

Daha sonra çağrı merkezini arayıp 2 defa kayıt açtırmama rağmen dönüş yapılmamış üstüne yine Yenibosna Kelebek Mağazası çalışanı yeni parçalar gelmeden hizmet verilemez hukuki süreci başlatabilirsiniz diye mesaj atılmıştır. Çok mağdur edildik. Hiç beklemediğimiz bir kurumsal firmaya yakışmayan sürece dahil edildik. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

07 Temmuz 2023 16:30 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Gizemnur sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 11:19
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 15:59
Kelebek Mobilya Teslimat Süreci 4 Ay Süren Harika Yemek Masası
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 15:59
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 14:17

06 Haziran 2024 09:22