Kelebek Mobilya İşbilen Mobilya Kelebek Forum Bornova Mağazası 7 Aydır Teslim Etmiyor

17 Nisan 2024 00:10972

25.09.2023 tarihinde İşbilen mobilya Kelebek Forum Bornova mağazasından alışveriş yaptım. 7 ay oldu piena dolabı hala teslim etmediler. Aylarca aradım teslim etmek için en ufak bir çabaları olmadı. Tek söyledikleri dolabınız gelmedi. Benim genel merkezlerini defalarca aramam sonucunda, 7 ayın sonunda dolabın geldiği iddia ediliyor. Fakat bu sefer de her gün arayıp dolabınızı yarın göndereceğiz diye oyalamaya devam ediyorlar. Her gün işten izin almak zorunda kalıyorum ama kimse dolabı getirmiyor. TV ünitesi almıştım 3 kere sökülüp takıldı hala kullanılamaz durumda, (resimlerini ekliyorum) 7 ay geçti eksik parçasının akıbeti hala belli değil kesinlikle bilgilendirme yok. Teslim ettikleri sandalyeleri kullanmamamıza rağmen cilaları attı, evde iki kişi her gün işe giden insanlar olduğumuz halde aldığımız koltuğun süngeri çöktü. Ürünler kalitesiz, hizmet sıfır. Utanma, mahcubiyet desen o da yok. Eğer ürününüzün akıbetini öğrenmek isterseniz çalışanların saygısızlığıyla ve umursamazlığıyla karşılaşabilirsiniz. İlk gidişinizde satış sırasında her şey Güllük gülistanlık oluyor, ama sonra muhatap bulamıyorsunuz. Kısaca her şey parayı alana kadar, paramızla rezil olduk.

20 Nisan 2024 12:40

Daha önce Kelebek Mobilya ile ilgili şikayetimi dile getirmiştim. Fakat şikayetime çözmüş gibi yazıp iletişime geçmediler. Dolabı getirip bu şekilde kurmadan bırakıp gittiler. Odada yürüyecek alan kalmadı. Müşteri hizmetlerini aradım. Döneceklerini söylediler ve kimse dönmedi her zamanki gibi. Bıktım artık uğraşmaktan. Mağazanın hiç umurumda değil zaten diğer müşterilerimizde de böyle sıkıntılar yaşıyoruz bazen diye durumu normalleştiriyorlar. Patronlarına ulaşmak zaten mümkün değil. Sizinle dalga geçer gibi konuşuyor çalışanlar. Anlayacağınız ticaret anlayışları çok kötü. Keşke hiç almasaydım buradan

17 Nisan 2024 00:20 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Hatice
20 Nisan 2024 12:34

6 Temmuz 2024 18:51657

Kelebek Forum Bornova mağazasından şubat ayında koltuk ve salon takımı aldık. Tam 6 Haziran'da, resmi süreyi de geçerek,...

23 Ekim 2024 19:021.637

22.08.2024 tarihinde satın aldığım ürünler 1 adet köşe kanepe, 1 adet 2li kanepe ama eski model yani yeni üretim değil z...

Kelebek Mobilya Teslimatında Gecikme Ve Müşteri Mağduriyeti

3 Temmuz 2025 12:14769

20.04.2025 tarihinde Kelebek Mobilya Bornova şubesinden (İşbilen Mobilya) koltuk takımı, konsol, yemek masası ve sandaly...

1 Destek

Kelebek Forum Bornova Mağazasından Aldığım Defolu Salon Takımı Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

2 Haziran 2025 12:54355

Kelebek Forum Bornova mağazasından 15.12.2024 tarihinde aldığım salon takımı, 29.05.2025 tarihinde teslim edilmek üzere ...

27 Mart 2025 18:20743

Kelebek Mobilya pişmanlık ve bayisi Bornova işbilen mobilya ile ilgili yazdıklarımı okuyun. Kelebek Mobilya Bornova işbi...

Tümünü Gör

Turgay
Kelebek Mobilya Eksik, Hatalı Parça Gönderimi

Kelebek MobilyaEksik, Hatalı Parça Gönderimi

Nursel
Kelebek Mobilya Monte Esnasında Duvarların Hasar Alması 2 Kere İşlemlerinin Yapılması!

Kelebek MobilyaMonte Esnasında Duvarların Hasar Alması 2 Kere İşlemlerinin Yapılması!

Füsun
Kelebek Mobilya Konacık Bodrum / Ürün Teslim Edilmedi