Kalıcı Koku Ve Sağlık Sorunları Yaratan Mutfak Masası

14 Aralık 2024 10:22

Yaklaşık 1 ay önce Trabzon İstikbal Söğütlü İskender Mobilya mağazasından Matilda mutfak masası aldık. Evde kurulumu yapıldıktan sonra normal bir şekilde kullanmaya başladık. İlk kurulum yapılırken bir koku hissettik fakat yeni alındı diye normal olarak karşıladık. Ancak bu koku gitmedi. Biz de bunun üzerine masayı aldığımız mağazaya bu durumu ilettik. Onlar da sıfır ürün olduğunu ve normal bir durum olduğunu, kısa süre sonra geçeceğini söylediler. Fakat o zamandan bu yana havalandırma, ıslak bezle silme dahil dedikleri her şeyi yaptık. Bir türlü geçmedi. Hatta bu koku bizde kaşıntı ve baş ağrısı boğaz yanması gibi sorunlar yarattı. Bunun üzerine servisle iletişim kurduk, gelip incelediler fakat hiçbir şekilde çözüm üretmediler. Genel merkeze bu durumu bildireceğini söylediler. Biz de sonuç çıkmayınca müşteri hizmetlerini aradık kendileri 20 günlük bir süre içinde servisin gelip tekrar bakacağını söylediler. Bu arada masa kokusu daha fazla rahatsız etmeye başladı ve bu durumun daha büyük sorunlara neden olacağını düşünüyoruz. En kısa sürede sorunumuzu çözün çünkü koku gerçekten çok fazla rahatsız ediyor ve mutfağa dahi giremiyoruz.

14 Aralık 2024 10:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

16 Aralık 2024 14:45

Yusuf
Yusuf
22 Aralık 2024 13:40

Tüketiciye gerekli hiçbir bilgi aktarımı falan yapılmadı. Hatta gelen servisiniz bizim sorunumuzu ciddiye bile almadı, onlara belirgin bir koku yok fakat masada kullanılan bir malzemeden kaynaklandığını düşünüyoruz dedim o da dalga geçer gibi "Sen de boyalı masa almasaydın" dedi. Biz bu markadan yıllarca mobilya almış biri olarak böyle bir muameleyi hiç hak etmedik. Daha önce farklı bir kurumsal markadan almış olduğumuz mobilyadan bir şikayetimiz olmuştu. Bu durumu onlara bildirdiğimizde bizi dikkate alıp iade veya değişim hakkı sundular. Böyle büyük ve kurumsal bir firmadan da bunu beklerdik. Mağduriyetimiz mağduriyet olarak kaldı. Masada somut olarak bir problem yok fakat kesinlikle rahatsız edici bir şey var ve masayı kullanamıyorum. Gerekenin yapılmasını istiyorum. Normalde konuyu daha uzatmayacaktım fakat 30 bin tl verip de rahatsızlığımın hâlâ devam ediyor olması ve sizin de bunun için bir çözüm bulamamanız beni üzüyor.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 23:23
Aldığım Baza Ve Yataktan Gelen Kötü Koku Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Matilda Masa Defolu Ürün

22 Haziran 2024 10:23