Merve sonuçtan memnun değil

15 Eylül 2024 11:33

Ankara-Siteler Alitel İstikbal şubesinden 31.08.2024 tarihinde mitra oturma grubu, talia yatak odası ve sandra vizon üçlü koltuk satın aldık. Kurulum 11.09.2024 tarihinde gerçekleşti fakat sandra üçlü koltuk vizon rengi değil gri renkli olarak tarafıma teslim edildi. Mağaza yetkilileri ve satış temsilcimiz F**** Ç**** ile durumla ilgili irtibata geçtiğimizde fotoğrafların ışıktan öyle çıktığını, gelen koltuk renginin vizon olduğunu söyleyerek mağduriyetimiz kabul edilmemiş ve sürekli "Birkaç gün sonra dönüş yapılacaktır." denilerek asla dönüş yapılmamıştır. Teslim adresinin uzak olması bahane edilerek gelip inceleme yapmayacakları söylenmiştir. İstikbal gibi büyük ve kurumsal bir şirkete bu durum hiç yakışmadı, biz özellikle bu markadan bize güven verdiği için alışveriş yaptık. Durumu Tüketici Hakem Heyeti ve gerekli tüm mercilere taşıyacağız.

15 Eylül 2024 11:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

23 Eylül 2024 14:24

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Abdullah
Abdullah

Banada Bafra aydınlar istikbalden değiştireceğiz diyerek kusurlu ürün teslim ettiler yeni ürün fabrikada hazırlanıyor diyerek 45 gün oyaladılar şimdi de tamir edilecek diyorlar

Halil sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2025 16:01
Mahmut sonucu yetersiz buldu

İstikbal'den Alınan Sandalyeler Aylarca Teslim Edilmedi, Müşteri Mağdur Edildi

03 Mayıs 2025 12:46
Mithat sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2025 15:19
yanlis-renk-koltuk-teslimati-ve-cozum-eksikligi-4.jpg