Demet sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Mi Bir Daha Asla

21 Ağustos 2024 17:57

Paranızı çöp etmek istiyorsanız İstikbal den ürün alın. 1 yıl önce koltuk aldık. Yırtık getirdiler. Güç bela değiştirmeye razı ettik. Bu kez de mağazadaki teşhir ürünü getirip bıraktılar. Kirli ve yine kumaş incelmiş yırtıldı yırtılacak şekilde. 1 yıl sonra makas sesler çıkarmaya başladı. Oturunca kımıldayınca rahatsız edici sesler çıkıyor. Mağazaya ne olacak diyorum. Servis açalım 1 ay sonra gelirler diyorlar. Bu para şehit kardeşimin son maaşıydı. Anneme babama koltuk aldık burnumuzdan geldi. İstikbal kadar iş bilmez bir kuruma denk gelmedim daha. Ürününün arkasında asla durmuyorlar. Şimdi birazdan dönüş yapıldı yazarlar hepsi yalan dolan

21 Ağustos 2024 18:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

22 Ağustos 2024 10:04

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Abdullah
Abdullah

Banada Bafra aydınlar istikbalden değiştireceğiz diyerek kusurlu ürün teslim ettiler yeni ürün fabrikada hazırlanıyor diyerek 45 gün oyaladılar şimdi de tamir edilecek diyorlar

Özge sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 02:35

18 Ocak 2024 15:18