Arif sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 10:14

İstikbal Mobilya Antalya Aspendos'ta bulunan mağazalarından 1 yıl içerisinde 2 defa alışveriş yaptım. İlk montajda farklı model bir yatak getirdiler. 'Bu daha iyi' diyerek değiştirmediler. Ayrıca, söyledikleri zamandan 1 ay sonra montaja geldiler. İkinci ürün teslimi ise felaket geçti; üç adet üçlü koltuğun birini getirmemişler, 'Koltuk ıslandı' gibi bahaneler sunmuşlar. Ancak gerçek şu ki imalatı eksik yapmışlar ve yalnızca iki tane sipariş geçmişler. Bir koltuğun sırt mekanizması için vida takımı eksik olduğu için koltuğu duvara dayayıp gitmişler. '1 hafta içinde geleceğiz' dediler. Her hafta mağazaya gidip sordum. Bugün tam olarak 30 gün oldu, dört gün önce yeni bir servis kaydının açıldığını gördüm. Belgeleri elimde bulunmaktadır. Müşteri hizmetleri bugün arayarak 10 gün içerisinde geleceklerini söylediler. Ben de koltuğu kırmaya karar verdim. Yazıklar olsun, duvara koltuk dayayıp gidilir mi? Adı kurumsal olan bir firma bu. Bütün belgeler mevcut, paylaşabilirim. Ayrıca eksik gelen koltuğun 2 ay sonra geleceğini tahmin ediyorum. Antalya Aspendos'taki mağaza, insanların yatak ihtiyacını karşılamak için daha dikkatli olmalı. Yalan söylemekten kimse ölmemiş ama biz müşteriler olarak parasını ödediğimiz ürünlerin sorunsuz teslim edilmesini bekleriz.

05 Mart 2024 10:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Arif
05 Mart 2024 10:17
İstikbal Koltuk Eksik Geldi, Birinin De Vidaları Eksik.

Satış sözleşmesini eklemek istiyorum. Herkesin, görmesini istiyorum. Ekletmiyor. Sistem kopek balıklarından yana... Küçük balıkları yem olarak kullanıyor

05 Mart 2024 14:27

Arif
05 Mart 2024 15:54

Çok çok sağ olun İstikbal müşteri hizmetleri. Allah razı olmasın sizden. Mağduriyet giderilme adına hiçbir işlem yapılmadı. Teknik destek için, sıraya alındığımı söylediler. O koltuğun bu şekilde kullanılmasına devam edeceğiz. Koltuk zarar görürse sorumlusu sizsiniz... Eksik gelen koltuk için de tarih bile vermediniz. Meçhul ne zaman gelecek belli değil. Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım.

08 Eylül 2023 09:11
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 10:36
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 15:05
İstikbal Mobilya Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Eksiklikleri!
Hiranur sonuçtan memnun

Hiranur