02 Eylül 2023 19:39

Düğünüme 30 gün kaldı. Bir yıl öncesinden 2 takım ürün satın aldım. Koltuk takımı ve yatak odası takımı. Teslim tarihinde son dakika haber verildi ki yatak odasının bazası hasar görmüş, bunun için teslim edilmedi. Getirilen koltukların da ikisinde de defo mevcut. Fabrikadan kumaş siparişi geçmişler, 20 gün sonra gelecekmiş ardından koltuğu alacaklarmış yapıp getireceklermiş anlamadım. Sıfır ürün sipariş verdik. (Teşhir ürünü alsam böyle problemler yaşasam parasını az verdim. Olsun biraz uğraşacağız diyeceğim ama gayet sıfır üretildi.)

Ben iş yerimden 5'te çıkıyorum. Bari 5 buçuk 6'da gelin diyorum, bizim o saatte teslimatımız yok diyorlar. Hatalı ürün gönderen kendileri, benim kendimi onlara göre ayarlamamı isteyen kendileri. Ben gerçekten İstikbal'den aldığım için pişman oldum. Gidin esnaf mobilyacılardan alın. Arkadaşlar, en azından bir kusurları olduğunda telafi etmek için çaba sarf ediyorlar. Karşımda müşterinin memnuniyetini önemseyen muhatap bulamıyorum.

02 Eylül 2023 19:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Eylül 2023 09:12

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 09:39

"Lütfiye hanıma teşekkürler."
İstikbal Mobilya Teslimi Ve Yaşanan Sorunlar
İstikbal Mobilya Teslimi Ve Yaşanan Sorunlar

05 Eylül 2023 10:40
Nazmiye sonuçtan hiç memnun değil

Nazmiye
20 Mayıs 2024 17:00