Neslihan sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 22:14

İstikbal'in Yozgat bayisinden tüm çeyizimi aldım oturma odası, yatak odası, baza, yatak, salon koltuk takımı, salon konsol ve masa. 2 ay sonunda bize hala salon masa sandalyeler ve berjerlerimin olmadığını söylediler. Gelen mobilyalarında göndermediler. Sürekli 10 güne hepsi gelir cuma cumartesi göndeririz tarzda cümleler kurdular. 10 gün doluyor arıyorum masa geldi. Berjerler sandalyeler yok bir 10 gün daha atıyorlar. 10 gün sonra yeniden aradık berjer geldi. Sandalyeler yok bir 10 gün daha atıyorlar yeter artık ne zaman gelecek dediğimizde çarşamba gelir hepsini göndeririz dediler. En sonunda eşim patladı yerde yatıyoruz. Gelen eşyaların hepsini istiyorum. Sandalyeleri de çarşamba gelince gönderin dediler. Gelen mobilyalarımızı gönderdiler. Çarşamba gelecek olan sandalyelerim hala ortada yok bu lafın üstünden de bir ay geçti. Etti mi 3 ay. Çarşamba arıyorum sandalyeler nerede yastık kılıfımda gelmedi ablam sandalyelerin hala gelmedi cuma dönüş yapıyım sana gün sonu oldu. Arayan eden yok koca koca insanlarla resmen dalga geçiyorsunuz.

Gelen salon koltuk takımımın birinden yastık kılıfları da çıkmadı ondan da ses Seda yok. Gerçekten tam bir sorun ya ben artık sandalyeleri ve yastık kılıflarını istiyorum. 45 gün diyorsunuz 3 aydır mobilyayla uğraşıyorum. Ayrıca mobilyaları iki tane taşımacıyla göndermişsiniz saatlerce taşıdılar eleman mı yok koca istikbalde akşama kadar kurmayla uğraştılar babam kocam kardeşim artık taşımaya yardım ettiler. Böyle şey olamaz. Bir daha İstikbal mi asla. Lena koltuk takımının kenarın altından zımbalar çıkıyor. Bacaklar zaten ahşap değil plastikmiş şoka girdim. Salon konsolun vidaların görünmesin diye üstüne yapıştırılan bantlar eksik. Salon masamın sandalyelerini istiyorum. Yastık kılıfımı istiyorum. Bir insan bu kadar mağdur edilmez yakışmadı İstikbal.

03 Şubat 2024 22:20

İstikbal Aralık 2023 te şikayetim üzerine b... Hanım arayıp şikayetimi kaldırmam doğrultusunda tarafıma hediye göndereceklerini söylediler. Tamam dedim tüm odalarımı istikballe dizdim ve bu kadar mağdur edildik göndersinler dedik ve tabii ki hüsran. Ocak ayında aradım hediye gelmedi diye yılbaşı kaynaklı gecikmeler mevcut en geç bir hafta sonra tarafınıza m... Kargo ile ulaşacaktır dedi yine gelen olmadı bir ay doldu. Bugün aradım herkese tüm hediyeler gönderildi bir hafta 10 gündür hediye şikayeti almıyoruz sizinkinin neden gönderilmediğini kontrol ediyorum dedi bulunduğum adresten taşınıyorum hala hediye yok dalga mı geçiyorsunuz dedim hayır efendim kontrol ediyorum dedi bu numaradan mı iletişime geçildi dedi evet dedim hediye birimimiz hafta sonu çalışmıyor mail attım güncel adres bilgilerinizi ilettim dönüş yapılacaktır denildi yani hediyede yalan oldu. Aldığım mobilyaları 4 ayda gönderdikleri gibi bunu da 4 ayda gönderecekler galiba yaptığım 230 bin tl lik alışverişe nevresim, fincan takımı gibi şeyler göndereceksiniz hiç göndermeyin amacınız şikayeti olumluya çevirmek. Kim peşine düşerse alır düşmezse unutulur gider mi derdiniz. İstikbal her anlamda pişmanlıksınız tarafıma kayda değer telafi edilecek şekilde hediye göndermediğiniz takdirde şikayetimi silmeyeceğim

01 Aralık 2023 16:22

İstikbal mobilya hakkında şikayet yazdım tarafıma dönüş yapıp iki hafta içerisinde gelecek dediler Yozgat bayiyle görüşüldü dediler. Bunu demelerinin üstünden de 3 hafta geçti hala salon takımımın sandalyeleri ve koltuk takımımın kılıfları gelmedi. 31 ağustosta sipariş verdiğim ürünler hala ortada yok altın tozundan yapıyorlar diye düşünmeye başladık. Bugün aradık hanımefendi yastık kılıflarınız geldi sandalyeleriniz hala yok diyor görüşüp öğlen dönüş yapıyım dedi dönmedi ve biz artık dalga geçtiklerini düşünüyoruz artık bu kadar sallanmaz insan hatalarının telafi edilmesini bekliyoruz.

03 Kasım 2023 22:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Kasım 2023 17:01

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

26 Aralık 2023 14:13

Sorunum çözüldü. İstikbalden arayıp çözülüp çözülmediğini teyit ettiler. Teşekkürler İstikbal

17 Ocak 2024 20:16

Sorunum çözüldükten birkaç gün sonra arayıp siparişlerimin gelip gelmediğini sordular 4 ay sürdüğünü ilettim hediye göndereceklerini ilettiler adres aldılar şikayeti kaldırmam durumunda kaldırdım ve tabii ki hediye falan yok İstikbal'in bu şekilde davranması üzücü tüm eşyalarımı oradan aldım şikayeti çözüldü yaptırıp hediyeyi göndermediler yılbaşından dolayı gecikme olduğunu söylediler bu hafta gelecektir dediler gelen giden yok taşınacağız hala hediye yok

07 Şubat 2024 06:36

İstikbal Aralık 2023 te şikayetim üzerine b... Hanım arayıp şikayetimi kaldırmam doğrultusunda tarafıma hediye göndereceklerini söylediler. Tamam dedim tüm odalarımı istikballe dizdim ve bu kadar mağdur edildik göndersinler dedik ve tabii ki hüsran. Ocak ayında aradım hediye gelmedi aradığımda yılbaşı kaynaklı gecikmeler mevcut en geç bir hafta içinde tarafınıza m... Kargo ile ulaşacaktır dedi yine gelen olmadı bir ay doldu. Birkaç gün önce aradım herkese tüm hediyeler gönderildi bir hafta 10 gündür hediye şikayeti almıyoruz sizinkinin neden gönderilmediğini kontrol ediyorum dedi bulunduğum adresten taşınıyorum hala hediye yok dalga mı geçiyorsunuz dedim hayır efendim kontrol ediyorum dedi bu numaradan mı iletişime geçildi dedi evet dedim hediye birimimiz hafta sonu çalışmıyor mail attım güncel adres bilgilerinizi ilettim dönüş yapılacaktır denildi tarafıma dönüş yapılmadı ve hediye ulaşmadı

Şikayeti Çözüldü

20 Ağustos ta bu masa takımını aldım 40 gün sonra sandalyeler geldi ama sandalyelerin sırt kısmında düğmelerin biri aşağıda biri yukarıda orantısızdı ilkten kabul etmediler ama sonra evet hatalı dediler sandalyeleri aldılar tamir edeceğiz dediler 10 gün öyle bekledik sonra aradığımızda bize fabrikadan sıfırı gelecek dediler 25 gündür sandalye lerden haber yok masa var sandalye yok resmen kabus gibi ve gelecek olan sandalyeler nasıl gelecek belirsiz

Şikayeti Çözüldü

Sandalyeler bugün geldi arkadaş 6adet sandalyeyi hatasız teslim edemez mi koskoca istikbâl firması hakkımı helal etmiyorum 3sandalye geri gitti Sandalyenin birinin ayağında resmen yarık var diğer ikisinde darbeler çizikler ben bunu nasıl kabul edeyim ne kadar daha bekleyeyim bu arada koltuğu da aldılar 10 gün sonra geri getireceklermiş 20agustosta aldığım ürünler hala tam olarak elime ulaşmadı salona bir türlü yerleşemiyoruz hepsinin iadesini istiyoruz beklemekten bıktım

Şikayeti Çözüldü

Sandalyeler gelince mutlaka düğmeleri inceleyin ben ustalar gittikten sonra fark ettim sonra kabul ettirmek zor oluyor

Neslihan

Yandık o zaman. Mutfak sandalyelerimi de farklı renk gönderdiler uğraşmayalım kötü de değil diye kabul ettik. Bunda öyle bir hatayı kabul edemem rengini de farklı istedik saçma bir şeyle karşılaşmaktan korkuyoruz gerçekten aldık alacağımıza pişman olduk telafi edecek hiçbir şey yapmıyorlar

Mustafa sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2023 01:29
"Teşekkürler"
Saniye sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2023 10:23
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 17:25

İstikbal Kategorileri