17 Nisan 2023 16:56

Merhaba, Hepsiburada online satış uygulamasından, 12 Nisan 2023 tarihinde Yarın Kapında” hizmetli 159348969 numaralı siparişinizde yer alan Philips S1323/41 Aquatouch Islak Kuru Tıraş Makinesi satın aldım. Ürün şu ana kadar gönderilmedi, telefonla müşteri hizmetleriyle görüşmeme istinaden ürünün stoklarında olmadığını isterseniz iade alabiliriz dediler. Ben ürünü iptal istemediğimi, ürününün tedarik edilmesini, satıcının stoklarında olamaması durumunda satıcı sorumluluğunda olduğunu belirttim. Ya ürünümün aynısının veya bir üst modelinin fark ödemeden göndermelerini istedim. Ancak bugüne kadar birçok mail ve aramalarıma rağmen sonuca ulaştırmadılar. Bu durumdan çok fazla bekletildiğimi ve mağdur edildiğimi düşünmekteyim. Bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim.

17 Nisan 2023 17:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

17 Nisan 2023 17:34

Çözüm merkeziniz maalesef çözüme oluşturmuyor yazışmalarımı ekli dosyadan görebilirsiniz.

17 Nisan 2023 17:35
hepsiburadadan-satin-alinan-urunun-stoklarinda-bulunmamasi-2.docx

Yazışmalarınız ektedir.

17 Nisan 2023 18:29
18 Nisan 2023 17:47

Çözüm Merkeziniz, hiçbir şey yapmıyor sürekli yetkili arıyor sorununuz en kısa zamanda çözüme ulaştıracaklarını söylüyorlar fakat 6 gün oldu halan mağduriyetim giderilmedi.

Hepsipay Hesabına Erişememe Ve 795 TL Kayıp Bakiye

22 Mart 15:41
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 15:49
Simge sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2025 12:55
"Sorunum giderildi teşekkürler"
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada İptal Edilen Siparişin İadesi 17 Gün Sonra Da Hesaba Yansımıyor

12 Şubat 22:03