Hepsiburada.com Da Sahte Hesap Açılmış

20 Ocak 2024 22:29

Hepsiburada.com da telefon numaram kullanılarak başka biri tarafından hesap açılmış. 0850 252 40 00 a ulaşıp bu hesabın bana ait olmadığını belirttim yaklaşık 1 ay önce konuyla ilgileneceklerini söyleyip kapattılar. Bugün hepsiburada.com tarafından ( 20.01.2024) cep telefonuma adres değişikliği doğrulama kodu geldi SMS olarak. Fakat benim hala Hepsiburada da hesabım yok. Yani bir başkası tarafından açılan hesap benim şikayet etmeme rağmen hala kullanılmaya devam ediyor. Yaşanacak hiçbir mağduriyeti kabul etmiyorum bu saatten sonra sizi tekrar arayıp saatlerce telefonda bekleyemem. Daha kaliteli ve tecrübeli elemanları çalıştırın lütfen

20 Ocak 2024 22:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Ocak 2024 09:38

Merhaba Ramazan Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Talebinizle ilgili Hepsiburada Müşteri Hizmetleri sisteminde 521482511 numaralı kayıt oluşturulmuş olup en kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Hepsiburada

Selman sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 17:46
"Sorunumuz çözüldü ilginize teşekkür ederiz"
Hepsiburada Kişisel Verileri İhlali
Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 11:47

Hepsiburada Hesap Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

22 Mart 2025 01:53
Hepsiburada Hesap Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Selami sonuçtan çok memnun

09 Mart 2024 12:24
"Hepsiburada müşteri hizmetleri tarafından telefon numaramın başka bir hesap tarafından kullanımı engellendi hızlı aksiyon için teşekkürler"
Hepsiburada Hesap Güvenliği Yok
Ege sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Hesabım Kilitlendi Destek Alamıyorum Alışveriş Yapamıyorum

05 Ağustos 2025 11:40