Ali sonuçtan çok memnun

Hepsiburada Ve Casper Mağazasından İade Kabusu: Yanlış Seri Numarası Ve Kargo Karışıklığı

21 Aralık 2024 17:05
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“İlgi alakaları için Hepsiburada çalışanlarına teşekkürler”

Hepsiburada üzerinden Casper mağazasından laptop siparişi verdim. Laptop alana kablosuz mouse indirimliydi. İkisini beraber sipariş verdim. Laptopu iade etmek istedim. İndirim mouseda değil laptopta uygulandığı için mouse da iade ettim. Kargoda yaşanan karışıklık nedeniyle sanırım ikisi de aynı yere gittiği için mouse iadesi onaylanmadı. Talep oluşturdum. Bu arada laptop hâlâ yerine gitmedi. O konu için de talep oluşturuldu. 20 gün sonra kargo satıcıya ürünü ulaştırıyor ama iadem reddediliyor. Hepsiburada müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde gönderdikleri laptopla, iade ettiğim laptop seri numarası farklıymış. Kesinlikle ürünü açmadım olduğu gibi çantasıyla beraber gönderdim. Tekrar talep oluşturuldu. Bir hafta içinde çözülmezse yargıya başvuracağım. Kendi hataları yüzünden 3 haftadır uğraşıyorum. Daha önce de bir çok iadem oldu ama böyle sıkıntı yaşamadım. Buraya yazmamın sebebi işi fazla uzatıp tekrar uğraştırmaları. Normalde bir iade yaptığımda en geç 4. Gün ücret iade ediliyordu. 1 ay oldu neredeyse. Kargoda değişmediğini ne bileyim ben. Ben kargoya sağlamca kutulu teslim etmişim. Bir de ara da Aras Kargo'yla gönderici Hepsiburada kargo geliyor. Hepsiburada ile iletişim'e geçtiğimde herhangi bir hareket işlem görünmediği bilgisi veriliyor. Bende kargoyu almıyorum. İadeleri Aras Kargo'yla gönderip almamı sağlayacaklardı. İadeler geri gelmiş olacaktı. Bunu da yaptılar. Belki orada karıştı. Ve bana yıkmaya çalışıyorlar.

21 Aralık 2024 17:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Aralık 2024 14:39
Ali
31 Aralık 2024 18:10

İlgi alakaları için Hepsiburada çalışanlarına teşekkürler

Nedime sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 13:50
Osman sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2023 10:34
"Bu talep sonucu bana ulasan temsilciler benimle ilgilendi ve sorunu çözdüler teşekkür ederim. Marka ile ilgili fikrim değişmedi. Oradaki temsilciler biraz ilgili olup konuyu buraya kadar getirmeselerdi çok daha güzel olabilirdi."
Suna sonuçtan memnun değil

11 Ekim 2024 13:43
Oğuz sonuçtan çok memnun

13 Temmuz 2023 11:38
"Çok uzun ve yıpratıcı bir değişim süreci oldu. Teşekkürler..."
Hepsiburada Kategorileri