Hepsiburada Müşteri Temsilcisi Yardımcı Olmuyor Kesinlikle!

31 Mayıs 2023 13:38
profile profile profile
30 Mayıs 2023 14:41

697543662 talebim ve491851498 iade etmiştim evdekiler farklı bir şey vermiş için değerli şeylerim vardı müşteri hizmetleri 1 haftadır her gün arıyorum ve diyor ki satıcı bunu iptal geri dönecek size bir bakiyorumki saaticinin iksiide kabul etmiş kargoları işlerini iyi yapmadıkları buradan belli zaten ve sonra satıcıyla ben irtibat kuruorum denilen şey şu ben yardımcı olamam kargoyu bile bakmamışlar kabul etmişler ürünü böyle bir rezil olamazlar içi deki ürünlerin parasını istiyorum ya da aynı ürünün tedariği istiyorum çünkü Hepsiburada ilk defa böyle bir şey gördüm çok kötü şekilde mağdurum askere gideceğim 2 sinde o güne kadar yardımcı olunmazsa mahkeme vermek zorunda kalacağım çünkü bu benim yasal hakkımdır

31 Mayıs 2023 13:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

31 Mayıs 2023 14:48

Arkadaşım niye yardımcı olmuyorsunuz bir kere şaşırtın arkadaş 8 gün oldu tam tamına tüketici heyet mahkemesine verdim diyorum bu o kadar yardımcı oldunuz ki para. İ geri verin

01 Haziran 2023 14:20
01 Haziran 2023 14:26

Arkadaşlar siz beni anlamak istemiyorsunuz yüzüme telefon kapatmak Moda oldu müşteri temsilcisinde Hepsiburada hüsrana uğrattı ben böyle mağdur olacaksam niye sizden alışveriş yapayım

31 Aralık 2025 19:42
Yeni Araç Kamerasında Hafıza Kartı Kabul Etmemesi Ve İade Talebi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2025 11:42
kusurlu-urun-kamera-kaydina-ragmen-iade-reddiyle-magduriyet-3.pdf
kusurlu-urun-kamera-kaydina-ragmen-iade-reddiyle-magduriyet-2.pdf
kusurlu-urun-kamera-kaydina-ragmen-iade-reddiyle-magduriyet-1.pdf
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2025 17:38
aldigim-mouse-hasarli-ve-orijinal-degil-cozum-sunulmuyor-3.pdf