Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada HP Victus %100 Srgb Denilen Ekranın %45 Ntsc Çıkma Sorunsalı

Hepsiburada HP Victus %100 Srgb Denilen Ekranın %45 Ntsc Çıkma Sorunsalı
18 Haziran 2024 15:52

Dostlar selam, hepsiburada.com üzerinden HP marka victus model notebook aldım. 4070 ekran kartı i7 14700hx işlemci vs vs. Bu ürünün ekran paneli herkese aynı gelmiyor, herkese aynı gelmediği gibi genellikle satılan modellerin panelinde 28 MS %45 ntsc ekran satıyorlar, alırken inceleyin.
Gelelim benim sorunuma. Aldığım ürünü 7 MS 300 nit parlaklık %100 srgb ekran sanarak aldım ki maalesef internette araştırdığım belgelerde bana gönderilen ürünün paneli %45 ntsc olan kalitesiz ekran modeli. Tabi direk Hepsiburada ile iletişime geçtim 3 gün bekletildim (çözüm için). Tabi çözüm olarak bir şey sunmadılar. Satıcıyla iletişime geçmişler 14 gün yasal süre geçmiş o yüzden iade almıyormuş. Kaldı ki işletim sistemi kurduğum içinde almıyormuş. E güzel kardeşim işletim sistemi kurmadan ekran panelini nasıl görebilirim? Notebook'u açıp içine bakmakta yasak olduğuna göre ne yapacağız öyle satıcının üreticinin insafına mı kalacağız? Tabi tüm bu hengamede servise yollamamı ve rapor almamı istediler.
Bu şikayetimde amaç aynı soruna düşenlerin çözümünü bilmeleri. Kesinlikle servise göndermeyin direk olarak e-devlet vasıtasıyla Tüketici Hakem Heyeti'ne veya kredi kartıyla alışveriş yaptıysanız harcama itirazı yöntemine başvurun. Ürün satıştayken okuyup gördüğünüz ve soru-cevap kısmındaki her şeyin ekran görüntüsünü alın çünkü istediğiniz zaman vermiyorlar. Yasal olarak talep etmeniz gerekiyormuş. Sanılıyor ki müşteri yasal hakkını bilmiyor ve uğraşmaz. İnanın sonuna kadar uğraşırım. İlk iş Hepsiburada üzerindeki Premium üyeliğimi iptal edeceğim ve (daha önce n11.com' da yaşadığım sorunun aynısı) yine çözümsüz bırakıp satıcı yanlı davranıldığı için hesabımı sileceğim. Yurt dışı kaynaklı dünya markası olan alışveriş sitesinden artık ürünlerimi alma taraftarıyım en azından en ufak sorunda sürekli iletişim halindeyiz ve karar satıcıya bırakılmıyor.

18 Haziran 2024 15:55 (Şikayetten 3 dakika sonra)

18 Haziran 2024 16:43

Maalesef çözüme ulaştıracağınızı sanmıyorum. Yazı ve telefon yoluyla iletişim sağlandı fakat çözüm olarak servise göndermem ve rapor almam istendi :) kendi paramla rezil olmanın tadına varıyorum. Zaten Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum sizin çözebileceğiniz bir şey yok çünkü böyle durumlarda satıcıya yapılan yaptırımınız yok.

20 Haziran 2024 14:10
20 Haziran 2024 16:10

Hayır, telefonum gayette açıktı. 14:09 da aradınız (44 10 ile biten numaranız). Telefonu açarken kapanıyor. Herkesle iletişim kurabiliyorum ama sizinle iletişimde 2'dir aynı sorunu yaşıyoruz. Zaten çözümü sizden beklemiyorum. Çözüm bulunsun diye de burda yayınlamadım. Maksadım aynı durumda olabilecek insanları uyarmak ve böyle bir durumda ivedilikle Hakem Heyeti veya kart harcama itirazında bulunmaları yönünde bilgilendirmekti.

03 Temmuz 2023 20:32
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 16:53
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 13:13
Hepsiburada Ve HP Victus Laptop Arızası: Uzayan Garanti Süreci
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 19:13
Doa Raporunu Hiçe Sayan Hepsiburada
Doa Raporunu Hiçe Sayan Hepsiburada
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
04 Haziran 2025 15:48