Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Fatura Değişikliği Yapmıyor

14 Eylül 2024 13:22

Hepsiburada'dan 10.09.2024 tarihinde 4102246755 sipariş numaralı Samsung 990 Evo 2TB 22X80Mm pcle Gen 4.0 X4 ürünü aldım. Kayıtlı fatura adreslerim birden fazla olduğu için karışıklık olmuş. Fatura kurumsal olarak kesilmesi gerekirken şahsi olarak kesilmiş. Ürün elime sorunsuz ulaştı fakat faturanın adresinin değiştirmeyi talep etmeme rağmen bu işlemin yapılamayacağını ürünün iade edilip yeniden alınması gerektiğini söylediler. Ürünün fiyatındaki değişiklikten dolayı aynı fiyata alamayacağımı görüyorum. Ürünün faturalandırmayı kurumsal olarak yapılması gerekmektedir. Resmi olarak fatura değişliği yapılmasında herhangi bir mahsur yoktur. Kendim de muhasebeciyim sisteme ve işleyişe hakimim. Konuştuğum kişiye bunu söylememe rağmen mağduriyetimi gidermedi. İşlemimim yapılıp fatura bilgilerimin değiştirilmesini istiyorum veya ürünün iade etmem gerekiyor ise aynı ürünü zarar etmeden yeniden almak istiyorum.

14 Eylül 2024 13:26 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Fatura Adresi Karışıklığı Ve Değişiklik Talebinin Reddedilmesi

05 Aralık 2024 18:00

Hepsiburada Siparişimde Kurumsal Fatura Adresi Sistem Hatasıyla Yanlış Kaydedildi

08 Eylül 2025 22:43
hepsiburada-siparisimde-kurumsal-fatura-adresi-sistem-hatasiyla-yanlis-kaydedildi-2.jpg
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 09:54
Hepsiburada'da İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar