Halkbank Promosyon Mağduruyum!

19 Aralık 2023 01:54

Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde sürekli işçi olarak çalışmaktayım. Halkbank maaş müşterisiyim. Doğum yapmam nedeniyle ücretsiz izin hakkımı kullanırken bir sabah Halkbank şubesinden arandım. Aylardır hesabıma maaş girişi olmadığı, iznim bittiğinde işe başlayacağımı nereden bileceklerini ifade eden söylemlerle ve bir hafta içinde promosyon iadesi yapmam gerektiği konusunda uyarıldım. Dört ay önce doğum yaptım ve şu an yasal hakkımı kullanıyorum. Bunu anlatmama rağmen anlamıyorlar. Sözleşmede bu şart varsa, neden ücretsiz izne ayrılmadan önce insanları arayıp bilgilendirmiyorsunuz? Mağdurum ve şikayetçiyim. Bu durum insanların aklıyla alay etmekten başka bir şey değil. 32 bin lirayı bir haftada insanlar nereden bulsun? Lütfen bu durumu Halkbank'a iletmek istiyorum. Halkbank halkın bankası değil, halkı mağdur eden bir bankadır.

19 Aralık 2023 08:53 (Şikayetten 6 saat sonra)

19 Aralık 2023 09:54

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Halkbank Promosyon İadesi İçin Haksız İhtar Ve Sürekli Rahatsız Edilme

28 Nisan 2025 20:22

Promosyon İadesi Konusunda Bilgi Kirliliği Ve Sürekli Aranma Sorunu

Candan
09 Mayıs 2025 10:47

Halkbank'tan Avukat Aracılığıyla Promosyon İadesi Baskısı

Özgür
06 Mayıs 2025 13:19
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 16:15
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Mobil Bankacılık Erişim Engeli Ve Müşteri Mağduriyeti

14 Nisan 2025 17:10