Halkbank Ek Hesap Açılmıyor

Büşra
08 Ocak 2024 20:03

Halkbank müşterisi olmama rağmen ek hesabımı kullanamıyorum. Maaş kartımın ek hesap borcu vardı, borcu fazlasıyla ödeme yapmama rağmen kullanıma kapatıldı. Mobil bankacılığım da kapalıydı, onu açtırdım ama banka telefon müşteri hizmetleriyle görüşme sağlayınız diye başından savdı. Mağduriyetimi belirtmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Ek hesabıma ihtiyacım var, düğün yapacağım ve alacaklarım var ancak bir şey yapamıyorum. Gerekli incelemelerin yapılıp yardımlarınızı rica eder, saygılarımı sunarım.

09 Ocak 2024 09:02 (Şikayetten 12 saat sonra)

09 Ocak 2024 09:57

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 15:42
Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kredi Kartı Ek Hesap Taksitlendirme

Bedirhan
05 Temmuz 2024 00:18
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
20 Haziran 2024 17:16