Elif sonuçtan hiç memnun değil

Ters Bloke Garanti Bankası

12 Nisan 2024 10:57

Garanti Bankası dün gece hesabıma yanlışlıkla bloke koydu. Üstelik 50 milyon lira için bankaya geldiğimde, sadece incelemeye alındığı bilgisi veriliyor. Ben maaş müşterisiyim ve herhangi bir açıklama yapılmıyor. İncelemenin ne kadar süreceği konusunda bilgi alamıyorum. Paramın tamamı hesapta kaldığı için mağdur durumdayım. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? İşlemin süresi hakkında bilgi almak istiyorum.

15 Nisan 2024 11:04

Garanti Bankası uyum müdürlüğü hesabıma 50 milyon bloke koydu böyle saçma bir şey görmedim iddia sitesine girdim diye 50 milyon bloke mi konulur ben nereden bilebilirim bankanın böyle durumlarda bu kadar katı olduğunu uyarırsınız girmeyiz pat diye 50 milyon nedir bayramın ortasında kondu bir de insanları mağdur ediyorsunuz uyarırsınız bir daha yapmayız günlerdir bloke kalksın diye uğraşıyorum bankayı arıyorum kaç kere gittim görüştüm bir dönüş alamadım paralarım orada bloke altında çözüm yok ulaşabileceğim bir uyum müdürlüğü numarası yok iki kere uyum müdürlüğüne dilekçe gönderttim biri artık yardımcı olabilir mi yeter

15 Nisan 2024 11:09

Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor günlerdir param orada bloke olarak kaldı parasız kaldım mağduriyetten başka bir şey yaptıkları yok ne bir iletişim ne bir yardım ne bir bilgi

Yorumlar (11)

Çözebildiniz mi

Çözüm Alan veya cevap Alan var mı

Çözen var mı

Fethullah

Benimde dün oldu siz çözdünzmü süreç nasıl işledi içerideki parayı alabildinizmi

Ekrem
Ekrem

Kaç para blokeli arkadaşlar. Sizin paranız

Nizami
Nizami

Bende de aynı durum. Var açılmayacak artık diyorlar bu TCKN ile hiçbir Garanti Bankası ile işlem olmayacak diyorlar süresiz hak mahrumiyeti olamaz ki ama

Fethullah

Hesaptaki parayı alabildiniz mi? Süreç nasıl işledi sonuç nedir

Elif

Merhaba Elif aynı durumu yaşıyorum çözüm var mı

Duygu
Duygu

Elif lütfen

Hayır çözmedim ben hala

İbrahim sonuçtan çok memnun

08 Mart 2025 14:06
"Bir daha olmasın mağdur olduk. Teşekkürler..."

Hafta Sonu Bloke Mağduriyeti Ve İletişim Sorunu

12 Temmuz 2025 19:20