Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Kapalı Karttan Yapılan Şüpheli Çekim

Kapalı Karttan Yapılan Şüpheli Çekim
07 Aralık 2024 21:10

7 Aralık Cumartesi, yani bugün, Garanti Bankası kredi kartım kullanıma mobilden kapalı olmasına rağmen Boyner'den alışveriş şifresi geldi. Saat 18:28'de müşteri hizmetlerini aradım. Kartımda çekim göremedim ve kartım geçici olarak kapalıydı. Aynı gün ve saatte 650 TL çekim olmuş. Araç kullanırken kartım kapalıyken bu çekimler nasıl yapılıyor? Kapalıyken alışveriş şifresi nasıl geliyor ve diğer ödeme nasıl yapılıyor? Telefonla eşleşme olabilir dediler. Olsa idi, gelen mesajdaki alışverişte yapılırdı. Garanti Bankası'ndan şikayetçiyim. Çekilen ödemeler bana ait değildir. Ödemede yükümlü değilim.

09 Aralık 2024 11:38

09.12.2024 (bugün) kartımdan bilgim ve iznin olmaksızın 07.12.2024 tarihinde kartım geçici olarak kapalı olmasına rağmen çekilen ekstre ve porvizyonda görünmeyen müşteri hizmetlerinin vermiş olduğu bilgi ile 650 TL çekim yapılan işlem için müşteri hizmetlerinin yönlendirmesi ile bugün 09:40 civarı Garanti Bankası'na gittim iade ve kart işlemleri yapamıyoruz kartınız gelince müşteri hizmetlerini arayın dediler. 07.12.2024 tarihinde Boyner'den alışveriş için şifre gelince müşteri hizmetlerini aradım bugün yapılan işlemler vb. Bana ait değil dedim. İnternet harcaması varsa iptal edin dedim, benim kartım geçici olarak kapalı iken şifresiz hatta nasıl işlem yapılıyor? Kartım her şeye kapalı idi güvenlik duvarınız alışverişe kapalı olsa bile nasıl çekim yapıldı? Bunun açıklaması var ise aranmayı bekliyorum

Serpil
Serpil
08 Aralık 2024 02:48

07.12.2024 tarihinde kartımdan çekilen, ödenen ödemelerin iptalini banka yapmadığı takdirde sorumluluk bana ait değildir. Bildirimimi bankaya yapıp kartımı iptal ettirdim, gerekli önlemi almış bulunmaktayım. Kartım güvenlik duvarı olan geçici kapalı olup tarafıma ait olmayan işlemler yapılmıştır. Boyner'den tek kullanımlık SMS gelince porvizyonda ve ekstremde görünmeyen 650 TL çekim olduğunu banka bildirmiş bulunmakta bende durumu izah ettim. Haftanın ilk iş günü pazartesi günü bankaya dilekçemi vereceğim

Serap sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2025 15:09

08 Eylül 2023 10:21

01 Şubat 2025 19:29
Garanti Bankası'nda Güvenlik Açığı Ve İzinsiz Harcama
Garanti Bankası'nda Güvenlik Açığı Ve İzinsiz Harcama
Zülal sonuçtan hiç memnun değil

Kapatılan Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Tahsilat Yapıldı

07 Ekim 2025 18:35