Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyasında Bonusu Vermiyor

08 Mayıs 2024 13:24

Garanti Bankası'nın otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası için tarafıma dönüş yapıldı ve mobil uygulamadan bildirim geldi. Mart ayına özel kampanya kapsamında, ödeme talimatının mobil uygulama üzerinden tanımlanması durumunda, yanlış hatırlamıyorsam, 100 TL Bonus verileceği bildirildi. Bunun üzerine mobil uygulama üzerinden üç adet fatura talimatı verdim. Ancak hâlâ Bonus gelmedi. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım; ancak müşteri hizmetlerindeki bayan bana ısrarla yardımcı olmamak için elinden geleni yaptı. Bana şöyle dedi: 'Size aktarılan kampanya içeriğini okur musunuz? ' Ben de kelime kelime nereden ezbere bileceğimi, Mart ayında fatura ödeme talimatı kampanyası olduğunu, Bonus'un neden gelmediğini öğrenmek istediğimi söyledim; ama bana ısrarla 'Ben size hangi kampanyadan bahsedildiğini bilemem, bunu göremem.' dedi. Sistemde her şey görünürken bu müşteriye yokuş yapma sebebi nedir? Bütün fatura talimatlarımı iptal ettim, ayrıca kredi kartımı da iptal edeceğim. Ayrıca, kredi kartları hesap işlemleri birimi çalışanı Büşra Hanım'dan şikayetçiyim. Çağrı kayıtları dinlensin ve gerekli işlem yapılsın.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 15:45

Yusuf
02 Aralık 2024 16:22
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
15 Mart 17:38