Erol sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Güvensiz Ve Ciddiyetsiz Banka Anlayışı

12 Temmuz 2024 10:07

Dün akşam saat 21.40'de, 17.40'da hesabımdan (Garanti BBVA Bonus Card) Sunexpress 105,04 Euro, Trendyol: 341,94 TL, 250 TL, 126,00 TL ve 233,99 TL ardı ardına şüpheli işlem yapıldı. İvedilikle bankayı aradım kartı kapattırdım yenileme için. Kartım kayıp veya çalıntı değil, üzerimdeydi ve herhangi bir alışveriş yapmadım. Dekontta karşı tarafın IBAN'ı veya başka bir bilgi bulunmuyor, sadece Sunexpress Uçak Bileti' olarak ve Fransa olarak gözüküyor, ayrıca hemen arkasından ardı ardına Trendyol'da yemek vs. İşlemler yapılmış, hala beklemedeyken bankadan bir arama gelmiyor ama kredi verelim diye günde 10 kere arıyorlar... Önce ekstreye yansımasını bekliyor itiraz edebilmek için. Benimle aynı şekilde aynı pos üzerinden mağdur olan bir şikayet de oldukça fazla sayıda yaşanmış. Öyle gözüküyor ki bu kullanıcı kaynaklı olamaz bir yerde güvenlik zafiyeti var. Bir de 3D Secure olmadan internetten çekime nasıl izin verilir ben bunu merak ediyorum. Ne şifre isteniyor ne haberimiz oluyor. Habersizce hiçbir soru sorulmadan kartımızdan çekim yapılabiliyor. Çok sinirli ve sabırsızlıkla bekleme içindeyim; kendi banka hesabımdan izinsiz ve habersiz işlem yapılmasını kabul edilemez buluyorum ve yapılan işlem için ücret iadesi talep ediyorum. Güvenlik konusunda iyileştirme yapılmasını istiyorum.

Erol
Erol
22 Temmuz 2024 14:01

11 Temmuz 2024 tarihli tarafıma ait olmayan Bonus kartı harcamasına ait herhangi bir gelişme olmamıştır, sadece 11.07.2024 tarihli 17.40'da hesabımdan (Garanti BBVA Bonus Card) Sunexpress 105,04 ücret iadesi yapılmış olup, diğer harcama (Trendyol: 341,94 TL, 250 TL, 126,00 TL ve 233,99 TL) ile ilgili bir geri dönüş olmamıştır, 11 Temmuz 2024 tarihinde yapılan tüm harcamaların tarafıma ait olmadığını söylediğim halde, Garanti BBVA 'dan hiçbir açıklama ve gelişme olmamıştır, Oysa ki Trendyol ile iletişime geçilerek, tarafıma ait banka kartından illegal şekilde yapılan harcamalar kolaylıkla bulunabilirdi, banka bu konuda hiçbir şey yapmamaktadır, Ben bu alışverişin benim tarafımdan Trendyol 'dan yapmadığımı ispat ederim, Banka bu alışverişi benim yaptığımı ispat edebilir mi?! Bu konuda Garanti BBVA 'dan kesinlikle şikayetçiyim, gerekli tüm yerlere şikayetimi bildireceğim.

13 Şubat 2024 23:23

Kartım Elime Geçmeden Şüpheli İşlem Ve Bankanın Sorumluluk Almaması

05 Haziran 2025 10:45
Alican sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 19:44
Garanti BBVA İşlem İtirazıma Yanıt Verilmiyor