Songül sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Garanti Ve Kuveyt Türk 2 Banka Arasında Kaybolan Altınlar Şikayetçiyim

23 Haziran 2024 02:37

29.05.2024 tarihinde Kuveyt Türk Kasımpaşa Şubesi'ndeki altın hesabımdaki 410 gram altını Garanti Bankası Akmerkez Şubesi'ne gönderdim. Benden 90 TL civarı bir masraf olacağını söylediler, ödedim. Ancak karşı bankaya 2.05 gram eksik altın geçmiş. Sebebini sorduğumda saflık derecesi dediler. Garanti Bankası, bize direkt 407.95 gram geldi, bizde bir sorun yok diyor. İki banka arasında 2.05 gram altınımı kaybettiler. Ben onu satın alırken bugün 1 gram neyse onun parasını ödedim, her bir gram için öyle brüt net diye bir şey söz konusu değildi. Daha önce çeşitli bankalardan altın transferi yaptım, böyle bir şey asla olmadı. Ben İslami banka diye güvenip geldim bu bankaya, yapılanlara bakın. 2.05 gram altınımı göz göre göre kaybettiler. Şikayetçiyim. Garanti Bankası'ndan da Kuveyt Türk Bankası'ndan da. Beni mağdur ettiler. Sorunu çözmüyorlar.

26 Haziran 2024 15:31

29.05.2024 tarihinde Kuveyt Türk Kasımpaşa Şubesi'indeki altın hesabımdaki 410 gram altını Garanti Bankası Akmerkez Şubesi'ne gönderdim. Benden 90 TL civarı bir masrafı olacağını söylediler, ödedim. Ancak karşı bankaya 2.05 gram eksik altın geçmiş. Sebebini sorduğumda, saflık derecesi dediler. Garanti Bankası, bize direkt 407.95 gram geldi, bizde bir sorun yok diyor. İki banka arasında 2.05 gram altınım kayboldu. Ben onu satın alırken, bugün 1 gram neyse onun parasını ödedim. Her bir gram için öyle brüt net diye bir şey söz konusu değildi. Daha önce çeşitli bankalardan altın transferi yaptım, böyle bir şey asla olmadı. 2.05 gram altınımı göz göre göre kaybettiler. Kuveyt Türk bankası geri dönüş yaptı sorunun kendilerinde olmadığını söylediler. Şikayetçiyim. Garanti Bankası'ndan da. Beni mağdur ettiler. Altınlarım ortada yok mağduriyetimin giderilmesini sorunun çözülmesini talep ediyorum.

Garanti Bankası'nda Altın Hesabıma Keyfi Ve Şeffaf Olmayan Engeller

13 Ekim 2025 19:34
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Altın Transferinde Gram Kaybı Yaşadım İade Talep Ediyorum

01 Haziran 2025 18:25
Emre sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 15:19

İskender