Diyarbakır Ford Yetkili Servisi

Umut
20 Nisan 2023 13:38

Ford mükemmel bir marka, çok güzel araçlar üretiyor. Ford a lafım yok ama diyarbakir yetkili bayisinde çalışan teknisyeni ve danışmanları olsun çok liyakatsiz ve is bilmez insanlar. Arabamda gaz kesme şikayetiyle gittim bana z rotu, arka teker bilyası vb. Alt takim parça listesi verdiler... Bu hangi akla mantığa sığıyor. Ayrıca ızgara panjurunu değiştirmem gerektiği söylenip parça siparişi yaptırdılar (3 parça halinde). Bir parçası gelmiş diğerlerinin ne zaman geleceği belli değilmiş (2 ay 3 ay gibi surelerden bahsettiler)... Bu ızgara parçası için yaklaşık 10 bin tl istediler güya arıza tespiti yaptılar bunun için de 1500 TL istediler, parayı da aldılar. Ve ben aracımı dışarıda bir ustaya gösterdiğimde bujilerinin yandığını söyledi değişim yaptı ve aracımın sorunu giderildi... Bakar misiniz yetkili servise gidiyorsunuz dışarıdaki ustalar yapamaz diye yetkili servisteki adamlar bir işten anlamıyormuş...

24 Nisan 2023 15:00 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü talep, öneri, şikayet ve memnuniyetinizi (444 FORD) 444 36 73 numaralı Ford Direkt hattımıza iletebilirsiniz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Cihan
Cihan

Merhaba gittiğiniz ustayı bize de söyler misiniz aynı sorunla karşılaştık telefon numarası adresi ya da iş yeri adı olur

Nedim
08 Aralık 2025 13:06
Takviye Sonrası Vites Kutusu Arızası Ve Araç Çalışmama Sorunu
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisinde Parça Bekleme Ve Teslimat Belirsizliği Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

İbrahim
20 Eylül 2025 16:37