Melek sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 01:35

Gaziosmanpaşa Enza Home'dan 2023 Kasım ayında Berta Koltuk takımı aldık. Keşke almasaydık. Gelen koltukta oturulan kısmın deforme olmasını hiç söylemiyorum bile; kumaş resmen defolu, iplik çıkıntıları ve yol izleri var. Koltuk sanki 15 yıllık gibi eski duruyor. Bundan önceki koltuğumu tam 17 sene kullandık ve hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Sorunu hemen bildirdik, 2 kez eksper geldi. İncelendi, fotoğraflar çekildi, genel müdürlüğe gitti, 'cevap bekleniyor' denildi. Dosya, defalarca aramamıza rağmen 'inceleniyor' denildi. Nihayetinde tek koltuğun değiştirilmesine karar verildiği söylendi. Sadece tek koltuğun değiştirilmesine karar verilmiş. Diğer koltuk değiştiğinde kumaşını kadife isteyeceğim. Koltuklar farklı olacak; biri keten, biri kadife... Kesinlikle Enza Home'dan şikayetçiyim. Yıllardır salonumu değiştirmek için bekledim, şimdi mağdur oldum ve hala beklemekteyiz. Gereken yapılana kadar her yerde hakkımı arayacağım.

23 Şubat 2024 00:14

Enza Home Berta 3'lu yataklı koltuk pişmanlığı. 28.10.2023 tarihinde TEM Avrupa Enza Home dan siparişini verdiğimiz Berta 3'lu yataklı koltuk bir hafta sonra aksam 20:00 civarı bize teslim edildi. Ertesi gün kumaşta iplik çıkıntıları ve kumaş hataları fark ettik oturma kısmında gerçekleşen potluklardan ve oturup kalkerken çıkardığı sesten bahsetmiyorum bile. Enza Home ertesi gün bildirmemize rağmen çeşitli bahanelerle sürekli bizi oyanalip durdu. 4 kez eksper geldi sonuç ise biri değişim diğeri sizde kalacak denildi diretmelerimiz karşısında kumaş değişimine gidildi. Artık gerçekten uğraşacak halim ve zamanım kalmadı sayelerinde sinir sistemim bozuldu. Son kontrollerin yapılmadığı, kusurlu malin satıldığı ve sürekli olarak oyalandığımız Enza Home 'dan şikayetçiyim

13 Şubat 2024 14:48 (Şikayetten 27 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Ezgi

Merhaba bu hangi renk acaba bej mi beyaz olandan mı seçmiştiniz

Ezgi

Hanımefendi koltuğunuz bej rengi mi beyaz mı acaba öğrenebilir miyim hangisini tercih etmiştiniz

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
27 Mart 2024 10:19

08 Nisan 2025 14:37
Enza Home Koltuklarında Kalite Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Enza Home Berta Koltuk Takımında İlk Aydan İtibaren Ciddi Kumaş Deformasyonu Yaşadım

25 Eylül 2025 19:06
enza-home-berta-koltuk-takiminda-ilk-aydan-itibaren-ciddi-kumas-deformasyonu-yasadim-4.jpg

Enza Home Kategorileri