ECA Müşteri Hizmetleri Ve Yeşil Meşe Isı Servisi (Mavi Bul.-Adana)

23 Ağustos 2023 11:55

Adana/Seyhan'da Sümer mahallesinde ikamet etmekteyim. ECA servislerinden ve ECA müşteri hizmetlerinin vurdumduymaz tavırlarından şikayetçiyim. Bütün ürünlerim ECA marka. Kombi, petekler, mutfak, banyo, lavabo bataryaları ve tüm aksesuarlar ECA marka kullanıyoruz ve bu ürünler bizlere satılırken özellikle bataryalar için 20 yıl garantili gibi bilgiler verilerek satılıyor.

Mutfak bataryasının ucundaki küçük aksesuar kırıldığı için ECA servisine gidip yenisini aldım. 320 TL dediler. 303 TL aldılar ve yeni küçük aparatı takmam için bataryadaki musluğun ucunda bulunan eski parçayı çıkarmam gerektiğini söylediler fakat eski parçayı çıkarmak mümkün değil o kadar zor ki tarif edemiyorum. Parçayı aldığım servisi aradım rica ettim gelip takarmısınız diye fakat 370 TL servis ücreti istediler. Servis ile evimiz arası 700 metre. Öyle uzak da değil. Müşteri hizmetlerini aradık şikayet oluşturduk fakat orası da aynı cevabı verdi. 303 TL çok küçük bir parçaya ödeme yapmama rağmen 370 TL servis ücreti olmadan gelmeyeceklerini inatlaşarak söylediler.

Daha tövbeler olsun. ECA marka 1 ürün daha alırsam. Duyduk duymadık kalmasın satış sonrası hizmetleri sıfır. Müşteri memnuniyeti kesinlikle yok! Adana Seyhan ilçesi mavi Bulvar inan dondurma arası yolun sonunda bulunan yeşilmeşe ısı ECA servisine ve ECA müşteri hizmetleri. Hem ürünler pahalı hem yedek parçalar çok pahalı hem de ECA bölge şefi denilen şahıs vurdumduymaz ve müşteri hizmetleri ise inanılmaz ilgisiz. Kaba tavırlarını ise görmeniz gerek.

23 Ağustos 2023 11:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Semih K. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

24 Ağustos 2023 09:40

Müşterimize ürün garanti süresi hakkında bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

24 Ağustos 2023 10:22

ECA tarafından herhangi bir çözüm bulunmadı. Hala bekliyoruz. Mutfak Bataryasını hala kullanamıyoruz çözüm olmadığı takdirde bu şikayetleri bütün platformlarda herkesin duymasını ve öğrenmesini sağlayacağız ki İnsanlar bilsinler kimlerle muhatap olduklarını sorun hala çözülmedi!

24 Ağustos 2023 11:27

Değerli Müşterimiz Ürün garanti süresi sona ermiştir, garanti harici onarım yapılabilir, ücretli onarım için onayınızı iletmenizi takiben servis planlaması yaparak Size randevu iletebileceğimizi bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Ayhan
09 Aralık 2023 22:34
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
05 Eylül 2024 10:41
Kürşat sonuçtan memnun değil

Kürşat
14 Mart 2025 20:42
Gürol sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk İklimde Kullanılan Eviye Ve Batarya Garanti Kapsamı Dışında Kaldı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Gürol
08 Temmuz 2025 10:56