Ozan sonuçtan çok memnun

ECA Bayisinden Aldığım Ürün Arızalı

18 Eylül 2023 21:41
Ozan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ürünüm değişti”

2 Ağustos 2023 'te ECA bayinizden evimin tüm musluklarını markanızı tercih ederek değişim yaptırdım. Aldığım ürünlerin montajını yaptırdım. Test ettiğimizde banyo bataryasında su aktığını tespit ettim sonrasında müşteri hizmetlerinizi arayıp durumu bildirdim. Servis yönlendirilmesi yapıldı. Gelen servis 20 dakika uğraşı ve bana üretim hatalı arızalı ürün dendi bende ne yapacağımızı sorduğumda ise merkeze bildireceğim.

Ürün değişimi yapılır dedi ancak kendisi memlekete gideceğini personellerinin ilgileneceğini acele etmeme gerek olmadığını söyledi. Bende dediği gibi yapıp tam 43 gün bekledim! Kendim tekrar aradığımda ise personel unutmuş dendi ben ürün değişecekti dediğimde ise parça değiştireceğim olmazsa ürünü değişim için söylerim merkeze dendi bende neden ürün değişmiyor.

Değişecek denmişti dediğimde ise siz kullandınız ürünü ondan değişim yapamayız deniyor e be kardeşim ben mi sana memlekete git beni unut personellerin unutsun önemli değil benim içim mi dedim gerçekten böyle bir servisi hayatımda hiçbir firmada görmedim! Koca firma 20 yıl garanti verdiği ürüne kesinlikle sahil çıkmıyor. Keşke ** alsaydım bin pişman oldum. Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağım elimde yazışmalarda var! Kesinlikle 20 yıl garantisine güvenip almamak lazım bu markayı. Sıfır ürünlerine dahi sahip çıkmayan bir markadır. Her yere de yazacağım.

18 Eylül 2023 21:47 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Ozan G. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

21 Eylül 2023 10:45

Bu firma gerçekten şaka gibi 20 yıl garanti verdikleri sıfır ürünlerine dahi sahip çıkmıyorlar halen sonuç bekliyorum!

28 Eylül 2023 19:08

Müşterimize bilgi sunulmuştur. İşlemleri takip edilmektedir. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

09 Ekim 2023 20:23

Teşekkürler ürünüm değişti

Kürşat sonuçtan memnun değil

Kürşat
14 Mart 2025 20:42

Okan
18 Ekim 2024 17:10
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Turgut
21 Mart 2024 17:33
Oğuzhan sonuçtan memnun

ECA Star Batarya Pişmanlıktır.

Oğuzhan
19 Eylül 2023 20:25
"Servis ilgiliydi ECA arızalı parçayı değiştirdi sorun giderildi teşekkürler"

Ayhan
09 Aralık 2023 22:34