Satın Aldığım Yatak Teşhir Çıktı Ve Sorun Çözülmüyor

13 Aralık 2024 09:47

Doğtaş Etimesgut mağazasından yatak, baza, başlık şeklinde 3 parça ürün aldım. Baza ve başlık teşhir ürünü aldım, onlarla alakalı herhangi bir sorun yok. Lakin, yatak olarak Lova yatak aldım. Görevli arkadaşa yatağın teşhir ürünü değil, özellikle sıfır olup olmadığını sorduğumda yatak kesinlikle sıfır ve kapalı paket şeklinde geleceğini söyledi. Yatak geldikten sonra sürekli bel ağrısıyla uyanıyordum. Eşim yatağı çevirdiğinde altında bir boşluk olduğunu fark ettik. Bu konuyla alakalı görüştüğümüzde teşhir olduğunu ve değişim ya da iade olmadığını söylediler. Yaklaşık 1 buçuk aydır çözüme ulaşmadığı için buraya yazma gereğinde bulunduk. İadesi veya değişimini talep ediyorum.

13 Aralık 2024 09:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

16 Aralık 2024 08:24

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 14:55

19 Temmuz 2025 08:03
teshir-urunu-gonderildi-hasarli-teslimat-ve-cozum-sunulmadi-4.jpg
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 01:36

19 Eylül 2024 10:29