Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 22:26

Mersin Limonluk mağazasından peşin parayla Costa koltuk aldım. Kullandıktan 1 ay sonra tüylenme yaptı. Müşteri hizmetlerine ilettiğimde mağazada bir cihazla temizledi. Kısa bir süre sonra aynı sorunla tekrar karşılaştım. Bu defa kumaş değişimi uygun görüldü. Ama mağaza sadece aynı kumaşla değişim yapacağını söylüyor. Aynı kumaşla değişim yapılacaksa ben kumaşın değiştirildiğinden ne anladım? Yine aynı sorunla karşılaşacağım. Doğtaş'ın sorunuma çözüm bulmasını ve istediğim kumaşla değişim yapmasını istiyorum.

Bu yoruma binaen yazıyorum. Avcılar Doğtaş exclusive şubesinden aldığım ve daha bir ay bile olmadan tüylenen Costa koltuk takımını neden satıyorsunuz? Yazık değil mi bize? 70 bine yakın para verdik. Biz memur insanlarız. Doğtaş gibi kurumsal bir firma olarak bizi mağdur etmeye utanmıyor musunuz? 1 ay bile olmadı ya daha. Bu kadar para verip topak topak tüylenme yapan bir kumaş neden kullanıyorsunuz? Yazık değil mi bizim paramıza? Çok da şikayet var bu kumaştan, ne olacak şimdi? Malınızı geri alın, paramızı da geri verin. Lütfen böyle kurumsal bir firmaya bu koltukları satmak, böylesine kumaşlar kullanmak hiç yakışmadı.

25 Kasım 2024 22:15

Avcılar Doğtaş exculisive den aldığım Kullanalı bir ay bile olmadan Doğtaş costa koltuk takimi tüylenme yaptı. Ayrıca ip kaçması ve minderlerinde dikim hatası vardır. 70 bine yakin bir para verip hüsrana uğramak hem de Doğtaş Mobilya gibi büyük bir firma tarafından. Büyük hayal kırıklığı. Ürün hakkında bur sürü şikayet var keşke almadan önce detaylı inceleme yapsaydım ama Doğtaş adına güvenip incelemedim. Biz memur insanlarız her sene koltuk takimi değiştirme gibi bir lüksümuzde olamıyor maalesef. Neden bize bu kadar kalitesiz bir kumaşla döşenmiş bu koltuğu bu kadar paraya sattınız yazık değil mi bize lütfen paramızı geri verin ürününüzü de alin Doğtaş adına hiç yakışmadı bu ürün.

25 Kasım 2024 22:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

26 Kasım 2024 14:08

Hilalim hanım aradı 10 gün içerisinde dönüş sağlanacağını söyledi. Teşekkürler...

06 Aralık 2024 22:51

Doğtaş gelip kontrol edeceğiz diye aradı ama hala gelen olmadı. Ayrıca biz de arıyoruz bizi aradıkları numaradan fakat ulaşamıyoruz.

06 Aralık 2024 23:12

07 Aralık 2024 10:01
koltuk-kumasi-tuylenme-sorunu-1.jpg

Doğtaş costa koltuk takımı 1 ay bile olmadan tüylenme topaklanma ve IP çekmesi yaptı bugün Doğtaş'tan bir adam geldi kazak tüy toplama makinesiyle tıraşladı fakat hiçbir işe yaramadı o adam da çalışan ona ne derlerse onu yapıyor fakat koskoca Doğtaş markasi elindeki bu kumaşı bitirmek için üretip bizim gibi inandırdığı kişilere satarsa bu şekilde biz mağdur oluruz. Bu insan kandırmaktan başka bir şey değil. 3 kere tıraşlanıp aynı kumaştan değişim yapılıyormuş ne anladım bu isten zaten bu kumaş kusurlu ayrıca ben bu koltukların kaplaması sırasında evde nerede oturacağım yerde mi oturacağız koktukları beklerken. Neden bu kusurlu malınızı elinizden çıkarmak için bize satıyorsunuz yazık değil mi bizlere neden biz paramızla rezil oluyoruz alın kusurlu malınızı bana paramı geri verin lütfen. Bir suru para verip 1 ay bile geçmeden tüylenen IP çekiği olan koltuğunuzu istemiyorum ben evde sürekli eşimle kavga ederr olduk sızın yüzünüzden yazık değil mi bize ya bizim hakkımız yok mu düzgün sorunsuz bir koltuk takimini rahatça kullanmaya beb Doğtaş Mobilya firmasi diye güvenerek aldım 2. El almış gibi bir ürün verdiniz bana bu mu sizin hizmet anlayışınız. Lütfen paramı geri verin ayıplı ürününüzü de geri alin Çünkü kazak tıraşlama makinanız hiçbir ise yaramıyor.

09 Kasım 2024 15:39
Costa Koltukta Tüylenme Sorunu Ve Yetersiz Çözüm
Costa Koltukta Tüylenme Sorunu Ve Yetersiz Çözüm

11 Nisan 2025 15:33
Doğtaş Mobilya Koltuk Takımında Kalite Sorunu ve Yetersiz Çözüm Önerileri
Doğtaş Mobilya Koltuk Takımında Kalite Sorunu ve Yetersiz Çözüm Önerileri
Kania sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Koltuk Takımının Kumaşında Tüylenme Costa Koltuk Takımı

23 Nisan 2024 13:23
Sema sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 13:10
Doğtaş Costa Koltuk Takımı: 4 Ayda Tüylenme ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 00:50
Doğtaş Mobilya Kategorileri