Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş'ta Koltuk Krizi: İletişimsizlik Ve Sorunlar Yumağı

Doğtaş'ta Koltuk Krizi: İletişimsizlik Ve Sorunlar Yumağı
25 Ekim 2024 19:58

Doğtaş firmasından pati dostu olduğu için toscana model dörtlü koltuk aldık. Kedimiz ikinci gün koltuğa zarar verdi. Firma ile görüştük. Kumaş değişimi için süreç başladı. Bir ay kumaş dokundu. Sürekli arayarak sureci takip ettik. Nihayet Doğtaş Mobilya servis koltuğu döşemek için almaya geleceğini söyledi. Randevu verildi. Bütün gün bekledik kimse gelmedi. Çağrı merkezi servisin programını bilmiyor ve ulaşamıyor. Satın aldığımız bayi servise ulaşamıyor. Servis verdiği sözü tutmuyor. İletişim sıfır. Kimsenin birbirinden haberi olmadığı gibi biz de cevap alamıyoruz. 13 Eylülden bu yana ciddi bir mücadele halinde 2 ay 12 gün olmuş. Koltuk alınacak ve kumaşı değişecek. Bu arada koltuğun ayakları da hatalı gelmişti. Bu süreçte iki kez yeni ayak getirdiler. İkisi de bambaşka ayaklar. Onlar da değiştirilmedi. Muhatap kimseyi bulamıyoruz. Ya işinizi doğru yapın ya da yapamıyorsanız urunu satmayın.

25 Ekim 2024 20:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Duygu
28 Ekim 2024 18:53

48 saat geçti. Ne zaman dönüş yapmayı düşünüyorsunuz? Ne servis aradı. Ne müşteri hizmetleri ne de bir yetkili.

01 Kasım 2024 09:46

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya'dan Aldığım Koltukta Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği

01 Mayıs 2024 13:48

Demet
05 Şubat 2024 12:22
Doğtaş Pati Dostu Ve Sünger Mağduriyeti
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
01 Temmuz 11:28