Doğtaş- Ürün Ölçü Değişimi

17 Kasım 2023 15:56

1 adet 160 cm yatak, komodinleri ile takım Toskana model karyola takımı, 4 adet 140 cm yatak, bir yatak hariç 3 bazası, 1 berjer olmak üzere İnegöl Doğtaş mağazasından oldukça fazla alışveriş yaptık. Ürünlerin fabrika stoğunda olanları 5 gün sonra 3 adet 140 cm bazaları hariç güçlükle geldi (evde olmamıza rağmen konum atmamız için bize ulaşamayan nakliyeci ile uğraşmak zorunda kaldık). Odalara yatakları yerleştirdiğimizde 2 adet 140 cm'nin küçük geldiğini; 160 cm'nin de sığacağını anlayınca hemen mağazayı aradık; yataklar açılmamış paketi ile duruyordu; sadece sipariş üzerine üretilecek olan bazaların ölçü değişimi yapılması gerekiyordu. İşte en kötü süreç başlamış oldu. Mağaza müdürü değişim için bölge yöneticisine mail atmalıyım dedi; Pazar günü attığını iletti; pazartesi cevap gelmemişti; Salı mağaza müdürü eğitimdeydi; çarşamba tekrar soracağız dediler. Benim kaygım, üretime alındığında değişimin çok daha zor olacağıydı. Ve dün yine benim aramam üzerine isteksizce 'maalesef yardımcı olamıyoruz; sipariş üzerine olduğu için fabrika plana aldı. Değişmez' dediler. Biz 1 ay sonra bazaları almaya razı oluyoruz ancak siparişten 5 gün sonra değişimi konuşalım dediğimizde cevaplama ile geçirilen süre kaybı sebebiyle değişim olumsuzlaşıyor. Ve de değiştirdiğimizde 140 cm bazayı satamayız, elimizde kalır oluyor; stokta yatağı var ise baza neden satılamaz? Nerede müşteri odaklılık, ihtiyacı çözme anlayışı?

17 Kasım 2023 16:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Fulya sonuçtan memnun

20 Haziran 2023 11:01
"Hediye verildi teşekkürler"
Taner sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2023 01:53
"Teşekkür ediyorum"
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 11:52
Ayşe sonuçtan memnun