06 Kasım 2023 10:24

Yaklaşık bir sene önce yeni evimizin bütün mobilyalarını Doğtaş'tan aldık. Neredeyse 100.000,00 TL yakın alışveriş yaptık ve pişmanlığımız orada başladı. Nicole serisinin neredeyse bütün parçalarını aldık, teslimatta gecikme oldu. Evlendim evime taşındım hala eksik ürünlerim vardı. Gelen koltuk takımında birisinin mekanizması bozuk geldi, berjer geldi. Yırtık halde yine gitti, sandalyeler sürekli renkleri farklı geldi ve asla düzeltemediler ve ton farklı denilip bizi bunu kullanmaya mecbur bıraktılar. Sandalyelerinin üstünde oturalı bir sene olmadı şimdi de boyasında kalkma mevcut talep oluşturdum rengini de değişmesini istedim. Bana bununla ilgili bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ben bunu bu şekilde kullanmak zorunda bırakıldım. Boyası için ayrıca talep oluşturdum. Yatağım ses çıkarıyor. Oturduğum koltuk içine göçmeye daha şimdiden başladı. Yani hangi birini şikayet edeceğimi şaşırdım doğrusu! Çok mağduruz ben mahkemeye de vereceğim asla bu işin peşini bırakmayacağım.

06 Kasım 2023 10:30 (Şikayetten 5 dakika sonra)
Rahime
Rahime
06 Kasım 2023 10:47
Doğtaş Mobilya Alışverişi Hakkında Şikayet

Sandalyelerin boyası kalktı müşteri hizmetleri ile görüştüm kullanıcı hatası ise servis ücreti bizden alınacakmış sırf servis ücreti almak ve mağdur etmek için vereceğiniz cevap bile belli! Ben hakkımı mahkemede alacağım

Yusuf
Yusuf
Şikayeti Çözüldü

Ayakların renkleri farklı farklı Doğtaş yine her zamanki gibi insanları mağdur etmeye devam ediyor

Mete sonuçtan çok memnun

01 Haziran 2023 12:09
"Teşekkürler"
Doğtaş Mobilya Pişmanlıktır! Yanlış Taahhüt Sıfır Çözüm Sıfır Kalite
Mine sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 12:41
Sümeyye sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2024 14:39
"Süreçle yakından ilgilenen Bestem hanıma teşekkürler"

Doğtaş Mobilya Kategorileri