Doğtaş Koltuk Takımı İle Bitmeyen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

10 Eylül 2024 10:022.673

Doğtaş Lucca Plas koltuk takımı
Asla Doğtaş alma*anızın hikayesi.
Evimize teslimat tarihi 06.2022
İlk şikayet tarihi 14.12.2022
İlk servise gidiş 10.01.2023
İkinci servise gidiş 16.02.2023
üçüncü servise gidiş 16.05.2023
Bu aralarda 10-15 gün evde yerde oturuyorsunuz. (Doğtaş farkı)
Dördüncü şikayet sonrası koltuk değişiyor ve yenisi geliyor.
Gelen yeni koltukla ilgili
İlk şikayet 22.05.2024
Koltuk gitti aynen geri geldi. Şikayetler ilk şikayetlerle aynı yalnızca bunda kumaş problemi yok.
Servisin bize söylediği ( bu kasa problemli artık yenisini farklı üretiyorlar. Bir süre daha idare edin. Sonra çağrı açın gelip değişim kararı verip değiştirelim. Çağrı açıyoruz servisçi arkadaş yarın gelip değişim yazacağım diyor üstünden neredeyse bir hafta geçiyor ve öyle geliyor. Geldiğinde ise fabrikadan birileri ile görüşüyor ve değişim yapamayacaklarını söylüyor. Bugün 10.09.24 müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda (ses kaydı dinlensin) E*** Hanım offlayarak beni dinliyor ve bana ilk teslim edilen koltuğun garantisinin geçerli olduğunu ve garanti süresinin bittiğini artık ücretli hizmet harici bir şey yapamayacaklarını söylüyor. Yatak odamdan yatağın 40 yıllık yatak gibi gıcırdamasından bahsetmiyorum bile. Biz baskül ailesi değiliz evde küçük çocuğumda yok. Ben iki yıldır Doğtaş ile savaş veriyorum bu tarz aksiyonlar seviyorsanız buyurun sizde Doğtaş ürünlerini alın. 10 yıl kullanıp değiştirdim mobilyalarımda hiçbir problem yaşamamışken Doğtaş ile yaşamam ismine kanıp almamla alakalı olsa gerek.

10 Eylül 2024 10:01

Doğtaş Lucca Plas koltuk takımı Asla Doğtaş alma*anızın hikayesi. Evimize teslimat tarihi 06.2022 (Şikayet sebebi bir tarafta 3-5 cm'lik çökme-kumaş problemi- kasa ve sünger de gıcırdama) İlk şikayet tarihi 14.12.2022 İlk servise gidiş 10.01.2023 İkinci servise gidiş 16.02.2023 üçüncü servise gidiş 16.05.2023 Bu aralarda 10-15 gün evde yerde oturuyorsunuz. (Doğtaş farkı) Dördüncü şikayet sonrası koltuk değişiyor ve yenisi geliyor. Gelen yeni koltukla ilgili İlk şikayet 22.05.2024 Koltuk gitti aynen geri geldi şikayetler ilk şikayetlerle aynı yalnızca bunda kumaş problemi yok. Servisin bize söylediği ( bu kasa problemli artık yenisini farklı üretiyorlar bir süre daha idare edin sonra çağrı açın gelip değişim kararı verip değiştirelim. Çağrı açıyoruz servisçi arkadaş yarın gelip değişim yazacağım diyor üstünden neredeyse bir hafta geçiyor ve öyle geliyor. Geldiğinde ise fabrikadan birileri ile görüşüyor ve değişim yapamayacaklarını söylüyor. Bugün 10.09.24 müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda (ses kaydı dinlensin) Elif Hanım offlayarak beni dinliyor ve bana ilk teslim edilen koltuğun garantisinin geçerli olduğunu ve garanti süresinin bittiğini artık ücretli hizmet harici bir şey yapamayacaklarını söylüyor. Yatak odamdan yatağın 40 yıllık yatak gibi gıcırdamasından bahsetmiyorum bile. Biz baskül ailesi değiliz evde küçük çocuğumda yok. Ben iki yıldır Doğtaş ile savaş veriyorum bu tarz aksiyonlar seviyorsanız buyurun sizde Doğtaş ürünlerini alın. 10 yıl kullanıp değiştirdim mobilyalarımda hiçbir problem yaşamamışken Doğtaş ile yaşamam ismine kanıp almamla alakalı olsa gerek

1 Destek
10 Eylül 2024 10:10 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

10 Eylül 2024 14:31

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Neslihan
10 Eylül 2024 15:56

Sorunun ile ilgili çözümünüz ücret karşılığı servis hizmeti sağlamak oldu. Ben servis sonrası memnun kalsaydım ve sorun çözülseydi koltuk 4 kez servise gitmezdi. Sizin politikanız garanti süresi boyunca müşteriyi oyalamak sonrasında ise maalesef garantiniz bitti demek.

Doğtaş'tan Aldığım Köşe Takımı Sürekli Sorun Çıkarıyor Ve Çözüm Yok

6 Ağustos 2024 12:022.536

Doğtaş'tan 14 Mart 2023'te Lucca puflu köşe koltuk takımı aldım. Haziran ayı içinde de teslimatı yapıldı. Koltuğu kullan...

31 Temmuz 2023 14:092.331

08.2022 tarihinde satın aldığımız 17.03.2023 tarihinde tarafıma teslim edilen; 1 ad. 'toscana 4'lü koltuk fabrika çıkışl...

Doğtaş Mobilya Aldığımız Koltuk Takımıyla Bitmeyen Sorunlar Ve Uzayan Bekleyiş

15 Nisan 2025 14:581.572

Doğtaş firmasından 9 Temmuz 2024'de toscana model koltuk takımı aldık. Koltuklar ödeme yaptıktan yaklaşık 4 ay sonra tes...

1 Destek1 Yorum

20 Mart 2024 14:531.839

"Şikayet sonrası ürünü hemen sevk ettiğiniz ve aslında fabrikaya gidip düzeltilmesi gereken potluklara geçici de olsa servis elemanlarının müdahale ettiği için teşekkür ederim."

Tümünü Gör

Ahmet
Doğtaş Mobilya Koltuktaki Kötü Malzeme Kullanımı

Doğtaş MobilyaKoltuktaki Kötü Malzeme Kullanımı

Filiz
Doğtaş Mobilya Milena Koltuk Takımı Hüsranı!

Doğtaş MobilyaMilena Koltuk Takımı Hüsranı!

Zeynep
Doğtaş Nicole Koltuk Sıkıntısı!

Doğtaş NicoleKoltuk Sıkıntısı!

Derya
Doğtaş Koltuk Tek Ayağı Kısa İmalat!

Doğtaş Koltuk TekAyağı Kısa İmalat!

Tc Akay

Öne ÇıkanKonular