Defolu Koltuk Takımı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Merhabalar,
Doğtaş'tan Ağustos ayında, Elissa Koltuk Takımı aldık. 20 ya da 21 Ağustos 2024'te bize teslim edildi. Teslim edildiğinde eşim evdeydi ve 21.00-22.00 saatlerinde teslim edildiği için ürünü dikkatli incelememiş. Sonrasında ben tatilde olduğum için İstanbul'dan ayrılarak yanıma geldi. Bunları anlatmamın nedeni, 26 Ağustos'ta biz tatilden döndükten sonra ürünün hasarlı olduğunu fark etmemin nedenini açıklayabilmek.
26 Ağustos'ta İstanbul'a döndüğümüzde, kanepenin bir tanesinin yan kısımlarına farklı kumaş dikildiğini, bir tanesinin üstünde büyük bir çizik olduğunu, bir tanesinin de kumaşının buruşuk şekilde dikildiğini fark ettim. Ayrıca koltuğa oturduğumda koltukta gıcırtı geldiğini de sonradan fark ettim. Yani özetle, son derece özensiz üretilmiş, sıkıntılı bir koltuk takımı yani defolu ürün bana liste fiyatıyla satılmış.
Bu sorunları bayiye bildirdiğimde beni servise yönlendirdi.
Servis 12 Ekim Cumartesi geldi. Yani ürünü bize sattıktan yaklaşık 2 ay sonra ürünü incelemeye geldiler. Kumaş değişikliği önerdiler ancak bize ürün defolu gelmişti ve bu nedenle biz bu öneriyi kabul etmedik. Ayrıca koltuğa oturduğumuzda çıkan gıcırtı sesi kumaş değişimi ile çözülmez.
Servis elemanları, incelemeden sonra o gün, bize iki hafta içinde ürünün değişip değişmeyeceği ile dönüş yapılacağı bilgisini verdiler ancak uzunca bir süre geçmesine karşın Doğtaş'tan bizi arayan olmadı. Ben durumun ne olduğunu sormak için aradığımda biz tadilat kabul etmediğimiz için servisin kapatıldığını söylediler. Düşünebiliyor musunuz, ben bana bilgi verilecek diye beklerken, hiç bilgi verilmeden koltuklarla ilgili hiçbir şey yapılmadan olayı kapatmışlar. Telefonla aradığım kişi beni bayiye yönlendirdi, bayi de tekrar servise. Telefonda görüştüğüm servis yetkilisi, ürünün değiştirilmesi için tekrar kayıt oluşturdu. Ancak daha sonra Doğtaş'ın telefonunu aradığımda geçici olarak hizmet vermiyor uyarısı aldım. Doğtaş'ın mail adresine mail attım mailim geri döndü.
Yani anlayacağınız 2,5 ay geçmesine karşın elimde defolu koltuklarla kalakaldım. Bana defolu ürün satılmış ama işi servisle çözmeye çalışıyorlar.
Ekte görsellerini gönderiyorum.
Bu kabul edilemez bir durumdur.
1 hafta içinde sorunun çözülmesini ve satılan defolu ürünün, defolu olmayan aynı marka ve model ürünle değiştirilmesini talep ediyorum.
İyi çalışmalar dilerim.