24 Şubat 2024 21:29

Canım ülkemin güzel insanları, ama bir o kadar da çaresiz bırakılan, kapitalizmin altında ezim ezim ezilen, inim inim inleyen tüketicileri. Bilginiz olsun diye yaşadıklarımı sizinle paylaşıyorum. Lütfen siz de paylaşın. Ankara Eryaman Optimum AVM kutup Bosch bayisinden aldığım seri 4 kurutma makinesinin bugün 24 Şubat 2024 tarihinde kurulumu yapıldı. Servis elemanı çıktıktan hemen sonra cihazın iç kısmında kazandaki parlak metal kısımlarında su lekesine benzer lekeler olduğunu fark ettim. Hemen servis elemanını geri aradım. Servis elemanı, Abi onlar su lekesi, fabrikada test yapıldıktan sonra kalmıştır, önemli değil, dedi. Alabileceğim en akıl almaz cevap! Ardından 444'lü numaralarını aradım, aynı akıl almaz cevap. Koskoca Bosch test yaptıktan sonra kurutma makinesinin içerisini kurumasın, leke bıraksın! Mümkün değil. Belli cihazda üretim kaynaklı sorun var. Servis kaydı açıldı. 26 Şubat 2024 servis gelecek, bakalım onların yorumu ne olacak. Ha, bu arada satın aldığım bayii de aradım. Ağız birliği yapmışlar gibi aynı cevap. Sordum, teşhir ürününüz de test yapılarak geliyor. Değil mi? Cevap, evet. Peki onun içinde bana getirdiğiniz cihazdaki gibi su lekeleri var mı? Cevap, hayır. O halde benim Cihazda sorun var diyorum. Cevap, abi o su lekesidir. Bizim yapacağımız bir şey yok. Pazartesi servis ne derse o olur. Şimdi büyük bir hayal kırıklığı ve can sıkıntısı ile pazartesiyi, servisin kutsal elemanlarının gelmesini ve yapacakları muhteşem yorumu bekliyoruz. Paramız ile rezil olduk, sıkıntı yaşadık. Olmadı Bosch. Olmadı Ankara Eryaman kutup Bosch bayii, olmadı servis elemanı, olmadı müşteri hizmetleri görevlisi. Olmadı. Bakalım süreç nasıl işliyor. Dediğim gibi sizinle paylaşmak istedim. Değerlendirme ve karar sizin. Görsel eklemek isterdim ama kazanın içi parladığı için o muhteşem su lekeleri (! ) net görünmüyor. Dileyen beni arayıp bilgi alabilir. 5326****48.

25 Şubat 2024 11:27 (Şikayetten 13 saat sonra)

25 Şubat 2024 13:45

Sorun leke, çizik ve yıpranmaların görüntüsünü iletiyorum. Dediğiniz gibi bunlar su lekesi değil.

Mümin
16 Aralık 2023 18:25
Bosch Elinde Aparat Olmadan Kurutma Makinesi Satıyor

Murat
04 Aralık 2023 14:22
Canan sonuçtan memnun

Canan
08 Nisan 2024 14:08
"İlgi ve hızınız için teşekkür ederim umarım annemin kurutma makinesi içinde bu kadar hızlı çözüm bulunur."
Bosch Kurutma Makinesi Ve Yetkili Servis
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

İsmet
28 Ocak 2024 01:43
Bosch Ürün Tedarik Etmeme
Duygu sonuçtan çok memnun

Duygu
10 Temmuz 2023 11:47
"İlginize teşekkür ederim. İyi çalışmalar."
Bosch Dedik Aldık Ama (! )
Bosch Dedik Aldık Ama (! )

Bosch Kategorileri