Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesi Gürültü Ve Isı Sorunu

26 Aralık 2024 20:29

Sipariş numarası 1117764335 olan ve 12.11.2024 tarihinde https://www.bosch-home.com.tr/ üzerinden satın almış olduğum WQG244C1TR model numaralı kurutma makinesi çalışırken ısı pompasının yaymış olduğu yüksek ısı ve titreşimli/dalgalı yüksek ses arızası nedeniyle aynı model ürün ile değişimi sağlanıp 7 Aralık'ta teslim ve montajı yapıldı. Gelen 2. üründe de aynı sorun olduğu için iade talebi oluşturdum. Gelen servis ekibi hotline ekibine bağlandı. Hotline ekibi ses ve ısının normal düzeyde sayılabileceğini söyledi. Ek'te yer alan videoda görüldüğü ve duyulduğu gibi rahatsız edici düzeyde şiddetli/dalgalanan/titreşimli ses var. Aynı zamanda aynı model kurutma makinesine sahip olan arkadaşlarımızda videoda görüldüğü gibi bir durum söz konusu değildir. Ürünün iadesini en kısa zamanda talep ediyorum.

30 Aralık 2024 21:10

13 Aralık 2024 tarihinde kurulumlu yapılmış olan Bosch Seria 6 Self-Cleaning Kondensör Modeli kurutma makinesi, ısı pompası tarafından gelen şiddetli ses ve aşırı ısınma sebebiyle teknik ekibi arıza kaydı talebi açtım ve iade talep ettim. Teknik ekip gelen sesin normal olduğunu söyledi. Videoda da görüldüğü üzere çok şiddetli bir ses çıkmakta ve ses dalgalanma yapmaktadır. Teknik ekip bu sesin dalgalanma yapmaması gerektiğini söylemesine rağmen değişim birimi sesin normal olduğunu ısrarla belirtmiştir. Ve iademi kabul etmediler. Kurutma makinesinin iadesini talep ediyorum.

27 Aralık 2024 14:09 (Şikayetten 17 saat sonra)

27 Aralık 2024 14:38

Müşteri temsilcisi tarafıma ulaştı. İade veya değişim yapamayacaklarını söylediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne de gerekirse başvurumu yapacağım. Cihaz etiketini ekliyorum. Bosch alalım biraz pahalı ama iyisi olsun dedik, pişman oldum gerçekten.

27 Aralık 2024 14:40

Sorunum çözülmedi.

28 Aralık 2024 19:57

Bosch un bu modelini kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmemekteyim. Alırken bir değil defalarca kez düşünmeniz iyi olur. Bu video aklınıza gelsin. Bu model ayrıca kendi kendini de temizlemiyor. Her yıl servise 3000 TL karşılığında temizlik işlemi yapması gerekiyormuş. Çok iyi hesaplayın alternatifleri tercih etmek çok mantıklı olacaktır.

08 Ocak 2025 14:50

Cihaz bu seferde cre hatası vermeye başladı. Bu model kurutma makinesini kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Demet
Demet

Merhaba ben makineyi aldığım ilk günden beri bu ses var beni rahatsız ediyor. Cızırtı kafamın içinde. Makineyi alalı 1 hafta oldu. Memnun kalmadığımı söyledim iade etmiyorlar.

Bosch Kurutma Makinemin Çözemedikleri Sesi

Filiz
25 Aralık 2023 15:01
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi Kazan Vurma Sesi

Samet
26 Ekim 2023 22:33
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Mağduriyeti: Çözüm Bekliyorum!

Furkan
21 Nisan 2025 13:41
Bosch Kurutma Makinesi Mağduriyeti: Çözüm Bekliyorum!
Bosch Kategorileri