Fuat sonuçtan çok memnun

Çolakoğlu Antalya Bosch Bayii

30 Nisan 2024 17:25
Fuat'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim var ailesine çok teşekkür ederim.”

Bosch Çolakoğlu Antalya yetkili satıcısından MUM5 serisi bir mutfak robotu aldık. Tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz şeklinde bir tavsiye ile ürünü satın aldık. Ancak ilk kullanımda kıyma makinesi bulaşık makinesinde hasar gördü. Çolakoğlu servisine başvurduğumuzda, servis kullanıcı hatasını gerekçe gösterdi ve Çolakoğlu 'Biz öyle bir şey demedik' şeklinde bir yanıt verdi. Müşteri olarak mağdur olduğumu hissediyorum. Sevgili Bosch Yetkilileri, müşteri kaybetmek yerine para kaybetmeyi tercih ederim. Söylediğiniz sözleri arşivlerinizden silmenizi rica ediyorum. Çolakoğlu'na hakkımı helal etmiyorum.

30 Nisan 2024 17:28 (Şikayetten 3 dakika sonra)

25 Haziran 2024 14:19

Şikayetim var ailesine çok teşekkür ederim.

Bosch Mutfak Robotu: Hayal Kırıklığı Ve Sorunlar

Fatma
08 Kasım 2024 15:43
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Mutfak Robotu Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Ayse
07 Ocak 2025 10:15

Bosch Mutfak Robotu Kıyma Aparatında Kararma Ve Garanti Kapsamında Ücretli Parça Sorunu

Ergülü
02 Kasım 2025 22:54
bosch-mutfak-robotu-kiyma-aparatinda-kararma-ve-garanti-kapsaminda-ucretli-parca-sorunu-1.jpg
Medine sonuçtan hiç memnun değil

Medine
07 Mayıs 2025 18:09