Şafak sonuçtan çok memnun

Bosch Yanlış Fiyat Bilgisi Vererek Ek Garanti Yapıyor (Flex)

25 Ağustos 2024 17:05
Şafak'ın Teşekkür Mesajı
“Hızlı geri dönüş yapıldığı ve çözüm bulunduğu için teşekkür ederim”

Bosch markalı buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi ürünlerim için Flexi (senelik ek garanti süresi yenileme) aboneliği yaptırdım. Abonelik süremin çamaşır mak. İçin 11.08.2024 bulaşık Mak. Ve buzdolabı için 07.08.2024 tarihlerinde yenilenmeleri gerekmekteydi. Bu tarihlerde yenileme için bana verilen fiyat bilgileri buzdolabı 899₺ çamaşır makinesi 899₺ bulaşık Makinesi 528₺ olduğunu Bosch müşteri hizmetleri çağrı merkezi (4446333) yetkililerini aradığımda söylediler. Fakat bu tarihlerde yenileme yapılmadı ve aradığımda bana sistemlerinde arıza olduğunu dönüş yapacaklarını söylediler. 13.08.2024 tarihinde telefonuma mesaj atarak yenileme tutarlarını bildirdiler ve bana söylenen tutarlardan yüksek olduğunu gördüm tekrar iletişime geçtiğimde fiyatların 2024 Ocak ayından bu yana aynı olduğunu söylediler. Görüşmelerde yalancı durumuna düşürüldüm. Geriye dönük konuşmaların incelenip tarafıma dönüş yapacaklarını söylediler fakat hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı. Müşterilerine karşı yanıltıcı tutum sergilemiş oldular. Tarafıma mağduriyet yarattılar. Zamanında işlem yapılsaydı bu mağduriyeti yaşamamış olabilirdik.

26 Ağustos 2024 13:33 (Şikayetten 20 saat sonra)

27 Ağustos 2024 08:00

Hızlı geri dönüş yapıldığı ve çözüm bulunduğu için teşekkür ederim

05 Temmuz 2024 21:44

Bosch Garanti Uzatma Sürecinde Sürekli Bilgi Eksikliği Ve Gecikme!

24 Eylül 2025 12:43
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süredir Beklediğimiz Bosch Buzdolabı Mağduriyeti

Osman
25 Nisan 2024 13:41
Onur sonucu yetersiz buldu

Bosch Garanti Uzatma Talebime 46 Gündür Çözüm Sunulmuyor

Onur
16 Ekim 2025 20:27
Hami sonuçtan hiç memnun değil

Hami
16 Kasım 2023 13:59