Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Müşteri Hiz Ve Batman Yetkili Servisi

Dilek
27 Mayıs 2024 08:27

Öncelikle iyi çalışmalar dilerim ve şimdiden ilginiz için teşekkürler. Şikayetim Bosch marka almış olduğum buzdolabı ile ilgili olacak. Dolabı kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 yıl oldu. Bu arada ürünü satın aldığımızda garanti süresini uzattığımızdan ötürü garanti kapsamında olan bir üründen söz ediyorum. Sorunumuz kapak kısmını açıp kapatırken kapının 'tak' sesi yapmasıyla başladı. Hemen servis ile görüşüp servisten arkadaşlar geldi. Ürünün garantisi devam etmesine rağmen ürünün kapağını değiştirmemiz gerektiğini ve bunu satın almamız gerektiği söylendi (kapak fiyatı: 7000 TL). Biz de mecbur kalıp bunu satın aldık. Ürün geldi ve yeni dedikleri dolap kapağını takıp gittiler. Kapıyı taktıktan sonra bir süre kapağı açmamamız gerektiği söylendiği için ertesi gün dolapta aslında aynı sorunun tekrar devam ettiğini fark ettik ve orada anladık ki aslında sorun tüketici hatası değilmiş; yeni kapak takıldığında bile sorun devam etti. Bunun üzerine tekrar servis ile görüştük ve başka bir servis elemanı gelip videolarını çekti. Günün sonunda menteşe değişmesi, fren sorunu vs. olabilir tarzında sorunlar üretip bakacaklarını söylediler ama bu durumda bana sorunun benden kaynaklı olduğu söylenip mağdur olan ben hem yeni kapak satın almış olup 7 bin TL ödeyip sorunun devam etmesinden ötürü şikayette bulunmak istiyorum. Ayrıca Bosch müşteri hizmetlerine durumu aktardığımda 'biz bir şey yapamayız, o konuyla ilgili yetkili servis ile görüşün' denmesi, bu kadar resmi bir kurumun müşteri hizmetlerine yakışır olmadığını düşünüyorum. Böyle bir ilgisizliği ve sorunun yanlış tespitini ve kapak ücreti alınmasını bu kadar büyük bir firma olan Bosch markasına yakıştıramadım. Ben ücretimin iade edilmesini ve yeni bir dolap ile değişim yapılmasını istiyorum. Konuyla ilgili aciliyet belirtip karşımda bir muhatap görüp dönüş sağlarsanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.

27 Mayıs 2024 09:22 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Yetkili Servisten Yıllık Bakım Satışı Ve İade Alamama Mağduriyeti

Hakan
02 Temmuz 2025 15:33
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Ücreti: Sorun Tespit Edilmeden Alınan Ücretin İadesini Talep Ediyorum

Gamze
28 Temmuz 2025 17:38
yetkili-servis-ucreti-sorun-tespit-edilmeden-alinan-ucretin-iadesini-talep-ediyorum-2.jpg
yetkili-servis-ucreti-sorun-tespit-edilmeden-alinan-ucretin-iadesini-talep-ediyorum-1.jpg
Pınar sonuçtan memnun değil

Pınar
01 Ağustos 2024 13:58
Alican sonuçtan memnun değil

Alican
01 Mayıs 2024 22:29
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
08 Eylül 2023 10:49